Zoom lancerer nye AI-drevne funktioner
Hjem AI Zoom lancerer nye AI-drevne funktioner

Zoom lancerer nye AI-drevne funktioner

Af Redaktionen

Fremover kan Zoom-brugere få glæde af Zooms nyeste skud på stammen, Zoom IQ, hvor flere AI-drevne funktioner nu er tilgængelige som gratis prøveversioner.

Gennem kunstig intelligens skal de nye Zoom IQ-funktioner styrke samarbejdet, øge fleksibiliteten og frigøre ressourcer for brugerne.

Nu bliver flere funktioner gennem Zoom IQ, som er baseret på kunstig intelligens, tilgængelige for Zoom-brugerne gennem gratis prøveversioner. Zoom IQ skal lette en lang række af brugernes daglige kommunikations- og samarbejdsopgaver. Derfor kan brugerne glæde sig til, at de fremadrettet kan bruge ressourcerne på at være til stede i online-mødet fremfor at bruge tid på omkringliggende arbejdsopgaver.

“Med de nye funktioner i Zoom IQ kan vores brugere øge deres produktivitet i dagligdagen, da Zoom IQ via kunstig intelligens kan udføre tidskrævende opgaver såsom at opsummere chattråde, organisere ideer og udarbejde indhold til chats, mails samt mødeagendaer. Derfor er jeg glad for, at Zoom nu kan tilbyde vores brugere unikke muligheder gennem vores egen enterprise-platform og vores partneres modeller, OpenAI og Anthropic, der er førende inden for AI,” siger Ole Mygind, salgschef for Zoom i Norden og Benelux.

Det første sæt nye Zoom IQ-funktioner, der er tilgængelige gennem gratis prøveversioner for Zoom-brugerne, er:

  • Mødereferater og -agendaer: Zoom-brugere, der er værter for et Zoom-møde, kan oprette et referat, som anvender Zooms store udvalg af sprogmodeller, og herefter kan de dele referatet med de øvrige mødedeltagere gennem Zoom Team Chat eller som e-mail uden at skulle optage mødet. For at forbedre samarbejdet og øge produktiviteten modtager mødeværten automatisk en mødeagenda, som værten kan dele med mødedeltagerne og dem, der er blevet forhindret i at deltage i mødet.
  • Chatskrivning: Nu er den AI-drevne skrivefunktion, som er baseret på OpenAIs teknologi, tilgængelig for Zoom-brugere, hvor de via kunstig intelligens kan få hjælp til at skrive beskeder, der tager hensyn til korrespondancen uden at ændre sprogtonen.

Udover at optimere Zoom-brugernes tid og produktivitet gør Zoom det sikkert for brugerne at anvende kunstig intelligens. Derfor skal brugerne tilmelde sig de gratis prøveversioner for hver funktion, hvor brugerne selv kan vælge graden af datadeling med Zoom. Brugerne kan til enhver tid ændre graden af datadeling. Derudover sikrer Zoom, at brugernes data aldrig bliver anvendt til at træne tredjepartsmodeller.

Zoom vil de kommende måneder tilføje endnu flere værktøjer til Zoom IQ, der skal lette Zoom-brugernes arbejdsdag. Følgende nye værktøjer vil snart blive tilgængelige som gratis prøveversioner:

  • Zoom lancerer nye AI-drevne funktionerZoom IQ chatresuméer: Zoom-brugere kan snart få et resumé af chattråden, så brugerne ikke behøver at gennemlæse de mange chatbeskeder, før de kan formulere en besked.
  • Zoom IQ E-mail: Ved brug af kunstig intelligens kan brugere få forslag til e-mailsvar, som er baseret på den forudgående e-mailkorrespondance, tidligere Zoom-møder og Zoom-telefonopkald. I første omgang er funktionen tilgængelig i Zoom IQ for Sales til salgsmedarbejdere. Denne funktion vil være tilgængelig i løbet af de kommende uger.
  • Zoom IQ mødepåmindelser: Nu giver Zoom IQ mødedeltagere, der kommer for sent til et møde, mulighed for at indhente det tabte. De fraværende Via Zoom-chatten bliver der fremover automatisk sendt en mødepåmindelse og en oversigt over, hvad der er blevet sagt til mødet til de manglende mødedeltagere. Denne funktion forventes at være tilgængelig i løbet af de kommende måneder.
  •  Zoom IQ whiteboard-udkast: Fremover kan Zoom-brugerne få indledende ideer til en brainstorm, så de ikke behøver at starte en brainstorm helt blankt. Whiteboard-udkastsfunktionen forventes at være tilgængelig i løbet af de kommende måneder.
  •  Zoom IQ whiteboard-organisering: Brainstorm-sessioner ender ofte med en række ideer, der kræver organisering og kategorisering. Den nye whiteboard-organiseringsfunktion kan automatisk organisere ideerne i kategorier, så Zoom-brugerne efter brainstormen kan gå direkte i gang med ideerne. Denne funktion forventes at være tilgængelig i de kommende måneder.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>