Fairphone 4-smartphone har nu modtaget Android Enterprise Recommended-certificering
Hjem NYHEDER Fairphone 4-smartphone har nu modtaget Android Enterprise Recommended-certificering

Fairphone 4-smartphone har nu modtaget Android Enterprise Recommended-certificering

Af Redaktionen

Fairphone, den socialøkonomiske hollandske smartphone-producent, der udvikler bæredygtige og fairproducerede smartphones, annoncerer, at deres innovative og reparationsvenlige Fairphone 4 har modtaget Android Enterprise Recommended (AER)-certificering.

AER-programmets mål er at gøre det lettere for enterprise-virksomheder at vælge den rette mobilløsning og integrere den i deres drift med det nødvendige sikkerheds- og vedligeholdelsesniveau bygget ind i Android-systemet.

Ved at være en del af AER-programmet tilbyder Fairphone den bedste og mest sikre mobiloplevelse, og det forpligter Fairphone 4 i at leve op til Google’s strenge enterprise-krav indenfor både software og hardware. AER betyder også, at kunder kan forvente at få rettidige sikkerhedsopdateringer samt klar information om større OS-opdateringer.

“Vi er stolte over at have modtaget AER-certificering for Fairphone 4. Som et lille smartphonemærke er det noget af en udfordring at opfylde Googles høje hardware- og softwarestandarder. Vores inklusion i programmet giver os mulighed for at udvide vores rækkevidde til virksomheden ved at demonstrere, at selvom vi er en lille virksomhed, kan vi tilbyde kunder den samme standard for support med hensyn til hyppighed og levetid for sikkerhedsopgraderinger, zero-touch-opdateringer og Mobile Device Management (MDM) som andre store smartphone-virksomheder rundt om i verden. Enterprise-området har været domineret af større mærker, og der har ikke været en bæredygtig telefon, der opfylder alle Googles høje standarder inden for AER-tilbuddet indtil nu. Og nu, hvor vi har overvundet disse udfordringer, vil vi opmuntre virksomheder til at inkludere mere bæredygtige smartphones i deres mobiltilbud,” siger Wayne Huang, VP for produkter hos Fairphone.

Længere garanti

Fairphone 4-smartphone har nu modtaget Android Enterprise Recommended-certificeringMed Fairphone 4 hæver Fairphone barren for sig selv og industrien ved at introducere en femårs garanti uden ekstra omkostninger for at opmuntre folk til at bruge – og nyde – deres telefoner i længere tid.

Fairphone 4 kan let og relativt billigt repareres af virksomheders it-afdelinger eller endda de ansatte selv, og Fairphone garanterer langsigtet tilgængelighed af reservedele kombineret med softwaresupport. For Fairphone 4 er softwaresupport garanteret indtil udgangen af 2026 og inkluderer opgraderinger til Android 12 og Android 13 (og sigter mod Android 14 og 15).

Med denne enestående ambition sigter Fairphone efter at gentage, hvad det lykkedes at gøre med Fairphone 2: næsten syv års softwaresupport fra lanceringen af en Android-enhed. Tilmelding til AER-programmet går hånd i hånd med virksomhedens planer om udvidet softwaresupport til Fairphone 4.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>