ESET indgår partnerskab med IT2Trust og styrker it-rådgivningen i Norden
Hjem SIKKERHED ESET indgår partnerskab med IT2Trust og styrker it-rådgivningen i hele Norden

ESET indgår partnerskab med IT2Trust og styrker it-rådgivningen i hele Norden

Af Redaktionen

It-sikkerhedsvirksomheden ESET og Cyber Security distributøren IT2Trust har slået folderne sammen i missionen om at levere den bedste sikkerhedsrådgivning til forhandlere og virksomheder i alle størrelser over hele Norden. 

Som virksomhed, uanset størrelse, kan det være svært at vide, hvor man skal fokusere sin sikkerhedsindsats.

It-sikkerhed kan være en avanceret disciplin, og både slutkunder og forhandlere kan have svært ved at navigere i et hav af producenter og løsninger. Samarbejdet mellem ESET og IT2Trust vil derfor fordre en fælles vision om altid at levere den bedst mulige rådgivning i effektiv it-sikkerhed til forhandlere og virksomheder.

IT2Trust har siden 2005 rådgivet it-forhandlere og virksomheder i hele Norden om, hvordan de bedst muligt skaber kontakt til deres kunder, og formår at tilbyde den bedste sikkerhedspakke ud fra det behov, kunden oplever. Kunderne er alt fra mindre virksomheder med behov for endpoint-sikkerhed til større virksomheder med en kompliceret it-infrastruktur. Fællestrækket er et behov for rådgivning om sikring af deres værdifulde data.

Samarbejdet med ESET betyder, at IT2Trust nu har en leverandør i deres portefølje, som kan levere både endpoint-sikkerhed, MDR og EDR i højeste kvalitet, hvilket er med til at støtte begge virksomheders vision om at uddanne virksomheder i bedre it-sikkerhed.

Valget faldt ifølge Anders Enemark Mortensen, der er partner hos IT2Trust, på ESET pga. deres evne til at arbejde lokalt.

ESET indgår partnerskab med IT2Trust og styrker it-rådgivningen i Norden

Leif Jensen

“Vi tror på ESETs version om at møde kunderne i øjenhøjde. De tror 100 pct. på deres teknologi og udvikler både deres løsninger og forretningsindsats ud fra den feedback, de får fra deres kunder. De arbejder simpelt og agilt, og deres sikkerheds-løsninger er af højeste kvalitet. ”

“Og så skal man ikke kimse af at have Nordisk repræsentation. Leif og resten af hans team kender til kulturen, sproget og leverer altid hurtig og effektiv service. Derfor er vi rigtig glade for at indgå samarbejde med ESET,” siger Anders Enemark Mortensen.

Med mere end 30 års erfaring inden for it-sikkerhed, leverer ESET målrettet end-point sikkerhed til private forbrugere såvel til mindre virksomheder. Med samarbejdet rykker de samtidig længere ind i enterprise-segmentet og styrker store nordiske virksomheders sikkerhed. Om samarbejdet siger Leif Jensen, der er CBO og leder af det nordiske kontor hos ESET:

“Tidligere har behovet for it-sikkerhed været begrænset til firewalls, anti-virus og ITP’er, men i dag er behovet langt mere kompliceret. Mindre virksomheder har i dag et lige så stort behov for sikkerhed som store virksomheder. Det kan dog være en jungle at finde rundt i, hvilke produkter, der fungerer for den enkelte virksomhed. IT2Trust er ikke kun en distributør med høj tillid fra slutkunderne, de er også en betroet rådgiver hos forhandlerne. Derfor er vi rigtig glade for, at de ser værdien i at have ESETs portefølje af produkter på hylden.”

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>