Fujifilm præsenterer den seneste smartphone printer “instax Link WIDE” til virksomhedsbrug
Hjem NYE PRODUKTER Fujifilm præsenterer den seneste nye smartphone printer “instax Link WIDE” til virksomhedsbrug

Fujifilm præsenterer den seneste nye smartphone printer “instax Link WIDE” til virksomhedsbrug

Af Redaktionen

Designet til at fremme den kreative process og øge kundetilfredsheden i en lang række af brancher.

Den nye instax Link WIDE smartphone printer har længe været et af de mest efterspurgte produkter på markedet, og nu kan vi endelig tilbyde printeren til en bred vifte af brancheområder, som ønsker at fremme den kreative process, visualisere layouts og idéer eller skabe en ekstraordinær kundeoplevelse for slutforbrugeren.

Fujifilm præsenterer den seneste smartphone printer “instax Link WIDE” til virksomhedsbrugMed instax Link WIDE appen har det aldrig været nemmere at tilpasse billeder og budskaber til det enkelte behov. Den tilhørende app byder på en en lang række muligheder, som gør printeren til et ideelt værktøj for virksomheder, der bestræber sig på at tænke innovativt og skabe noget ekstraordinært. Printeren er den første af sin slags, som printer i det store instax WIDE format.

Tilpas budskabet med de mange kreative muligheder i appen

Appen, som er specielt designet til Link WIDE, tilbyder en lang række funktioner, som drager fordel af det større format.

  • QR Print Mode – Generér en QR kode, som inkorporeres i det printede billede og linker til en lydoptagelse, tekst besked, lokation, hjemmeside eller et socialt medie. Med en QR kode der repræsenterer forskellig information, tilføjes en helt ny dimension til instax som et kommunikationsværktøj, der samtidig formidler følelser.
  • Redigerbare Skabeloner – Tilpas en af de 29 skabeloner, således at udtrykket passer perfekt til det ønskede budskab og virksomhedens brand.
  • Rich Mode og Natural Mode – Vælg mellem to forskellige print-funktioner, så billedet passer til den rette stemning. Med instax-Rich Mode er det muligt at få billeder med ekstra knald på farverne, mens instax-Natural mode tilføjer et lyst og blødt fokus, som er kendetegnet ved instax.
  • Sketch, Edit & Print– Importér skitser, logoer, eller signaturer, så billedet bliver personliggjort til lige præcis din virksomhed.
Et letvægtdesign til dig på farten

Med sine kun 345 gram er Link WIDE en yderst let, trådløs og transportabel printer, som overgår de funktioner, andre smartphoneprintere i sin klasse tilbyder. Printeren overfører et billede og starter udskrivningen på ca. 12 sekunder, understøtter kontinuerlig udskrivning og kan generere ca. 100 instax prints pr. batteriopladning. Det eneste der kræves er en Bluetooth forbindelse til en smartphone

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>