GTT leverer global SD-WAN til Barry Callebaut til forbedring af ydeevnen af forretningskritiske applikationer
Hjem NYHEDER GTT leverer global SD-WAN-løsning til Barry Callebaut til forbedring af ydeevnen af forretningskritiske applikationer

GTT leverer global SD-WAN-løsning til Barry Callebaut til forbedring af ydeevnen af forretningskritiske applikationer

Af Redaktionen

Managed SD-WAN-løsning forbedrer end-to-end kontrol og applikationsydelse, sænker netværkets samlede ejeromkostninger og øger den globale båndbredde med over 77 %.

Global implementering til 131 steder i mere end 30 lande gennemført før tidsplanen.

GTT Communications, Inc., en af de førende globale cloudnetværksudbydere til multinationale kunder, annoncerede i dag, at Barry Callebaut, som er verdens førende producent af chokolade og kakao til fødevarer, har implementeret GTT’s Managed SD-WAN-tjeneste til at forbinde 131 steder i mere end 30 lande på tværs af seks kontinenter. GTT’s SD-WAN-løsning integrerer VMware SD-WAN1 teknologi med GTT’s globale Tier 1, der giver privat og direkte cloudforbindelse, hvilket forbedrer ydeevnen af forretningskritiske applikationer.

Implementeringen af GTT’s SD-WAN-løsning er Barry Callebauts fjerde generations wide area-netværk, som indebærer en transformation fra et MPLS-baseret netværk til en fuldskala SD-WAN-implementering. GTT’s Managed SD-WAN-løsning giver Barry Callebaut forbedret automatisering og centraliserede administrationsmuligheder for forbedret end-to-end-kontrol og applikationsydelse med en low-touch forsyningsnetværksplatform for øget fleksibilitet. Derudover sænker Managed SD-WAN-løsningen Barry Callebauts netværks samlede ejeromkostninger samtidig med at dens globale båndbredde øges med over 77%, hvilket sikrer et fremtidssikret netværk. GTT håndterede design, konfiguration og levering af løsningen på tværs af Barry Callebauts globale afdelinger og fuldførte implementeringen før tidsplanen. Inkluderingen af GTT’s omfattende managed services wrapper sikrer en konsekvent global serviceoplevelse.

GTT leverer global SD-WAN til Barry Callebaut til forbedring af ydeevnen af forretningskritiske applikationer“Vi har valgt GTT grundet deres solide historik med levering af pålidelige globale netværksløsninger samt store fleksibilitet, der passer godt til den innovative kultur hos Barry Callebaut,” siger Steven Vandamme, informationschef hos Barry Callebaut. Han fortsætter: “GTT har ydet stor støtte i designet og opbygningen af et enkelt, agilt og effektivt netværk for at aktivere vores ‘cloud first’-strategi, som vil hjælpe med at forbedre mange facetter af vores globale drift fra supply chain til medarbejdernes produktivitet. Denne SD-WAN-løsning fra GTT hjælper os med at accelerere vores digitale transformationsstrategi.”

“Vi er glade for at kunne støtte Barry Callebauts forretningsmål med vores sikre, højtydende og globale SD-WAN-løsning,” siger Tom Homer, GTT-divisionschef, Europa, og fortsætter: “Vi værdsætter styrken af vores partnerskab, mens vi fortsætter med at levere løsninger, der følger med udviklingen i Barry Callebauts netværksbehov rundt om i verden.”

1 VMware og VMware SD-WAN er registrerede varemærker eller varemærker tilhørende VMware, Inc. eller dets datterselskaber i USA og andre jurisdiktioner.

Denne pressemeddelelse fra GTT er en oversættelse af den originale engelske version. Mens hensigten er at sikre sammenhæng mellem den engelske og den danske version, er den engelske version i hvert tilfælde af uoverensstemmelse gældende.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>