Salget af mobilcovers er eksploderet

Blomster. Planter. Frugter. Glimmer og glitter. Farverige covers i lange baner. Aldrig før har det været så populært at pynte sin telefon, som det er nu.

Salget af mobilcovers er eksploderet 1Mobilcovers er blevet en integreret del af moden og en mulighed for at udtrykke sin personlige stil. Det mærkes tydeligt hos 3, hvor salget af mobilcovers er tæt på fordoblet det sidste halve år.

Vi har den med os overalt. Den ligger fremme på jobbet, på cafébordet eller til sommerens grillfester. Mobiltelefonen. Og igennem de seneste par år har danske mobilkunder for alvor fået øjnene op for, at mobilen på mange måder er et moderne kunstværk, som kan indrammes fuldstændig, som man ønsker det. Hos 3 har man i 2018 oplevet en markant stigning i salget af covers fra det svenske mærke iDeal of Sweden, og på blot fire måneder er salget steget 42%.

”Mobiltelefonen er jo mange danskeres kæreste eje, og hos 3 oplever vi, at kunderne er blevet langt mere kvalitetsbevidste i deres valg af tilbehør. De vil have noget unikt, som udstråler deres personlige stil. Vi har de seneste år oplevet en stigende interesse for tilbehør generelt – og især de moderne covers fra iDeal of Sweden falder lige i kundernes smag”, siger David Elsass, direktør for privatmarkedet hos 3.

Eksklusive covers

Den stigende interesse for mobiltilbehør generelt betyder også, at 3 i højere grad indgår eksklusive samarbejder med forhandlere og har stor succes med det. Og nu har 3 lavet en eksklusiv aftale med iDeal of Sweden og fået designet to særlige ’3’ covers, som kun kan købes i 3’s butikker. De nye covers kan købes fra i dag i 3Butikkerne landet over.

De to covers hedder Golden Glitz og Luxury Leaves og koster 250 kr.

Om iDeal of Sweden

  • iDeal of Sweden er håndlavede mobilcovers lavet af nøje udvalgte materialer – svensk design og kvalitet når det er bedst.
  • Fra den 15. maj kan de eksklusive covers Golden Glitz og Luxury Leaves købes i 3’s butikker.
  • iDeal of Sweden er inspireret af den nyeste mode og trends og kombinerer moderne tænkning i de moderigtige covers
  • På hylderne hos 3 finder man over 20 forskellige modeller, hvoraf to af modellerne Golden Glitz og Luxury Leaves, udelukkende kan købes hos 3.

Bemærk, at ikke alle modeller føres i samtlige 3Butikker.

Læs mere på https://www.3.dk/tilbehor/vis/kategori/Fashion/