GTT udbygger porteføljen af Managed Security Services

GTT Communications, en af de førende globale cloudnetværksudbydere til multinationale kunder, meddeler, at de har udbygget deres portefølje af managed security services.

GTT udbygger porteføljen af Managed Security Services
GTT udbygger porteføljen af Managed Security Services

Ved at udnytte Fortinets nye generation af Security Fabric kan GTT nu levere mere avancerede softwaredefinerede funktioner, herunder UTP (Unified Threat Prevention), der integrerer en række sikkerhedsfunktioner som eksempelvis applikationskontrol, webfiltrering, anti-virus, forebyggelse af datatab og sporing og forebyggelse af ulovlig indtrængen.

Derudover har GTT tilføjet Managed Detection and Response-funktioner til deres portefølje af sikkerhedstjenester, som giver en omfattende sikkerhedsdækning til cloud-, on-premise- og hybridmiljøer.

Sættet af funktioner inkluderer en avanceret programpakke af sikkerhedsværktøjer med adfærdsanalyse gennem machine-learning, indbygget trusselintelligens og sikkerhedsovervågning 24/7, og respons på hændelser administreret af GTT’s certificerede sikkerhedseksperter i deres globale Security Operation Centers.

GTT’s nye udvidede managed security services giver virksomheder omfattende netværkssikkerhed, som passer godt ind i en tid med stigende risici for brud på cybersikkerheden og det stigende antal trusler, som kommer i forlængelse af stigningen af online arbejde og dermed stigende brug af cloudtjenester. I kombination med GTTs SD-WAN-funktioner leverer de nye sikkerhedstjenester en enkel, sikker og skalerbar løsning, der forbedrer applikationsydelsen, reducerer ejeromkostningerne og øger fleksibiliteten på netværket.

Forbedringen af GTTs portefølje af managed security services lægger grundlaget for udviklingen af GTT’s SASE-kapacitet (Secure Access Service Edge), der integrerer cloudbaserede sikkerhedsværktøjer med SD-WANs-funktionalitet for mere forenklet og sikker adgang til enheder, applikationer og dataressourcer placeret uden for en virksomhed. GTTs kortvarige SASE-køreplan indeholder “zero trust”-netværksadgang, der forbedrer arbejdet uanset sted med løsninger indeholdende diskrete adgange til at kontrollere netværk og cloud-applikationer.

”Vi anerkender, at netværkssikkerhed er højt prioriteret for vores kunder i 2021,” siger Don MacNeil, COO i GTT. Han fortsætter:”GTT er fokuseret på at levere managed security services, der reducerer kompleksiteten og sikrer sikkerheden når som helst og hvor som helst med adgang til applikationer og tjenester, hvilket er et væsentligt krav til en digital forretning, som vores kunder kræver.”

“Agile virksomheder, der hurtigt ønsker at imødese de konstant skiftende forretningstendenser, forstår, at Security-driven Networking, som bringer netværksfunktionalitet og sikkerhed sammen, er et virkelig vigtigt koncept,” tilføjer John Maddison, produktchef og CMO hos Fortinet. Han fortsætter: ”Organisationer omfavner denne tilgang, fordi den giver dem fleksibilitet til hurtigt og effektivt at ”placere” sikkerhed overalt og når som helst. Security-driven Networking er ikke kun en ny måde at implementere sikkerhed på – det vil også muliggøre den næste generation af digital innovation.”

“Sikkerhed har fået en afgørende betydning for ledelsen og driften af virksomhedsnetværk, efterhånden som indførelsen af digitale forretnings- og cloud-applikationer accelererer,” siger Gary Barton, hovedanalytiker for Telecom Services hos GlobalData. Han fortsætter: “GTT’s omfattende tilgang til implementering af avancerede funktioner i sikkerheden integreret med softwaredefinerede netværkselementer er, hvad virksomheder kræver for at sikre, at deres netværk kører sikkert og effektivt.”

Denne pressemeddelelse fra GTT er en oversættelse af den originale engelske version. Mens hensigten er at sikre sammenhæng mellem den engelske og den danske version, er den engelske version i hvert tilfælde af uoverensstemmelse gældende.