ALSO vælger Bring som den eneste leverandør i Norden
Hjem LOGISTIK/ TRANSPORT ALSO vælger Bring som den eneste logistikleverandør i Norden

ALSO vælger Bring som den eneste logistikleverandør i Norden

Af Redaktionen

Siden årsskiftet har Bring været den eneste logistikleverandør for ALSOs leverancer i Norden.

Efter flere års samarbejde i Sverige og Norge, vælger ALSO nu at udvide samarbejdet med Bring til også at styre ALSOs danske volumener.

– Vi har samarbejdet med Bring i både Norge og Sverige i mange år, og ser Bring som en fleksibel og tillidsfuld samarbejdspartner. De seneste år har vi fulgt en positiv udvikling hos Bring, der har investeret massivt i deres netværk. Bring lever op til vores ønsker og krav til en bæredygtig samarbejdspartner, samtidig med at de ikke går på kompromis med kvaliteten, siger, Claus Holbæk Pedersen, Claus Holbæk Pedersen, Logistic Manager i ALSO.

ALSO vælger Bring som den eneste leverandør i Norden– Vi har de seneste år haft stor fokus på at reducere vores udledning og gå over til fossilfrie køretøjer. Det føles derfor godt, at ALSO vælger at udvide samarbejdet med os, og at de værdsætter vores bæredygtighedsfokus i så høj grad, siger Mona Zuko, Salgs- og Marketingdirektør i E-handel og Logistik hos Bring.

Lige nu leverer logistikvirksomheden med elbiler til en million danskere, og sigter mod kun at tilbyde udledningsfrie leveringer i Danmark i 2025.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>