M-Files sikrer vækstinvestering på 67 mio. € ledet af Bregal Milestone
Hjem AI M-Files sikrer vækstinvestering på 67 mio. € ledet af Bregal Milestone

M-Files sikrer vækstinvestering på 67 mio. € ledet af Bregal Milestone

Af Redaktionen

M-Files, intelligent informationsadministration selskabet, meddelte i dag, at det har modtaget en strategisk investering på € 67 mio.

M-Files sikrer vækstinvestering på 67 mio. € ledet af Bregal Milestone

Cyrus Shey og Antti Nivala

Bregal Milestone, et europæisk vækstkapitalfirma, førte runden, nuværende investorer Partech, Tesi og Draper Esprit, deltog også.

Cyrus Shey (Bregal Milestone, venstre) kunne ikke være mere stolt til at samarbejde med Antti Nivala (til højre) og M-Files

M-Files leverer en intelligent, lager neutral platform, der udnytter metadata og kunstig intelligens (AI) til at nedbryde informationssiloer and samle systemer, data og indhold på tværs af organisationen. M-Files integreres problemfrit inden for populære digitale arbejdspladsplatforme, herunder Microsoft 365, Salesforce og Google Workspace, så brugerne kan få adgang til og administrere dokumenter og oplysninger fra de applikationer, hvor de foretrækker at arbejde.

Fra små og mellemstore virksomheder til store globale virksomheder er M-Files en betroet partner til tusindvis af kunder i over 100 lande, som hjælper dem med at øge effektivitet og drive produktivitet. M-Files har flere end 500 ansatte fordelt på 11 globale kontorer. Virksomhedens software-as-a-service (SaaS) forretningsmodel fremmer fortsat dens stærke vækst. M-Files har været medtaget i Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms (tidligere Enterprise Content Management) siden 2012 og blev udnævnt til visionær i de seneste fem år.

Antti Nivala, administrerende direktør og grundlægger af M-Files:

“Bregal Milestones omfattende erfaring med at investere i B2B-softwaresektoren og deres filosofi om at samarbejde med hurtigt voksende virksomheder som M-Files gjorde firmaet til en attraktiv investeringspartner. Vi har identificeret muligheder for at fremskynde vores vækst og yderligere udvide M-Files markedsindtrængning, især i Nordamerika. Bregal Milestones værdifulde investering, understøttet af vores nuværende aktionærer Partech, Tesi og Draper Esprit, vil gøre det muligt for M-Files, at levere yderligere innovationer inden for produktudvikling, AI og vores cloud platform.”

Cyrus Shey, administrerende partner for Bregal Milestone:

“Vi er begejstrede for at samarbejde med M-Files-teamet for at støtte Antti og hans team på deres spændende vækstrejse. M-Files har en robust og banebrydende løsning, der giver deres kunder konkret merværdi. Vi ser frem til at støtte ledelsen til at fremskynde vækst og yderligere konsolidere M-Files lederposition, især i USA og andre vigtige geografiske områder. Transaktionen er Bregal Milestones indledende vækstkapitalfonds 9. investering i lidt over 2 år, og vi kunne ikke være mere stolte af, at samarbejde med Antti og verdensklasse M-Files-teamet. ”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>