Hitachi Vantara indgår samarbejde med en af Nordens førende leverandører af business analytics
Hjem LEVERANDØR Hitachi Vantara indgår samarbejde med en af Nordens førende leverandører af business analytics

Hitachi Vantara indgår samarbejde med en af Nordens førende leverandører af business analytics

Af Redaktionen

Advectas skal i fremtiden sælge Hitachi Vantaras Analytics- og BI-løsning, Pentaho, til danske virksomheder. ”Det er en af de mest alsidige løsninger i sin kategori,” lyder det fra Advectas direktør.

Hitachi Vantara indgår samarbejde med en af Nordens førende leverandører af business analyticsStorage- og analytics-virksomheden Hitachi Vantara har indgået et samarbejde med Advectas, en af Nordens førende leverandører inden for business intelligence og analytics. Advectas skal sælge Hitachi Vantaras Pentaho-løsninger, som Advectas anser som en af de mest robuste og alsidige på markedet.
Pentahos infrastruktur-løsning benyttes til at samle dataintegration, databehandling og analytics, og platformen bygger på et Open Source-miljø. Det betyder, at der allerede nu eksisterer rig mulighed for at flette datakilder ind i løsningen.

”Pentahos platform kan bare noget, som ingen af de klassiske leverandører er så gode til endnu. Det gælder blandt andet platformens store alsidighed. Typisk vil man skulle bruge flere værktøjer fra flere leverandører og binde det sammen til sidst. Her står vi med et produkt, som ’out of the box’ kan blende data fra IoT, BigData, NoSQL, klassiske relationelle kilder, MQ-køer, sociale medier og skyde det videre til rapportering, AI og mange andre formål,” siger Christian Riekehr, CEO og Partner hos Advectas, og tilføjer:
”Klassiske dataintegrationsværktøjer har ikke den slags indbygget, så der skal man i gang med at kode selv, hvilket både kan koste tid og penge.”

Et hul i markedet

For Advectas var der er et hul i markedet for et produkt som Pentaho, og derfor indgik selskabet samarbejdet med Hitachi Vantara. Det sker blandt andet på baggrund af Internet of Things-bølgen og væksten i sensorer overalt samt det stigende behov for intelligent dataintegration.
”Vi står midt i en spirende IoT-revolution, hvor sensorer begynder at poppe op overalt: i biler, bygninger, produkter og endda i madvarer. Al den data skal virksomheder kunne håndtere og udnytte for at udvikle forretningen, hvilket vi hjælper dem med. Der er et kæmpe potentiale hos både små og store danske virksomheder. Hvis man eksempelvis arbejder med IoT, så vil vi påstå, at Pentaho kan gøre det bedre end konkurrenterne,” siger Christian Riekehr, CEO og Partner, Advectas, og tilføjer:
”Samtidig har Hitachi Vantara en enorm industrierfaring og driver selv hospitaler og producerer tog, så når Hitachi Vantara leverer et produkt, så oplever vi, at man er mere i touch med virkeligheden end tilsvarende softwarevirksomheder.”

Hitachi Vantara skalerer gennem partnere

Advectas er en af Nordens førende leverandører af business intelligence og analytics, har over 260 konsulenter ansat i Danmark, Norge og Sverige og hjælper flere af de største nordiske virksomheder med at skabe indsigt i deres virksomheder ved hjælp af dataanalyse. Netop Advectas ekspertise og viden er en af grundene til, at Hitachi Vantara har valgt at indgå et samarbejde.

”Vi er meget glade for det nye samarbejde med Advectas. Vores store satsning på Analytics skal ske gennem partnere, og Advectas har alt det, vi mangler for at kunne skalere vores satsning – ikke mindst takket være deres tætte interaktion med kunderne på disse områder,” siger Merete Søby, Managing Director i Danmark for Hitachi Vantara.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>