Yavica indgår kontrakt med Central- og Østeuropas største investor og udvikler af indkøbscentre
Hjem LEVERANDØR Yavica indgår kontrakt med Central- og Østeuropas lande største investor og udvikler af indkøbscentre

Yavica indgår kontrakt med Central- og Østeuropas lande største investor og udvikler af indkøbscentre

Af Redaktionen

Den danske leverandør af ejendomssoftware skal hjælpe ejendomskoncernen NEPI Rockcastle med at drive indkøbscentre i ni central- og østeuropæiske lande.

Softwareleverandøren Yavica, der udvikler løsninger til ejendomsudvikling og -drift, tager nu endnu en betydelig markedsandel på det internationale ejendomsmarked.

Den københavnske virksomhed, der tæller 80 medarbejdere, og som udelukkende er vokset ved at servicere internationale kunder, skal fremover også levere softwareløsninger til NEPI Rockcastle, den største investor og udvikler af indkøbscentre i Central- og Østeuropa.

Virksomheden har 400 ansatte og driver 52 kommercielle centre i Rumænien, Polen, Slovakiet, Kroatien, Bulgarien, Ungarn, Tjekkiet, Serbien og Litauen.

Digitalisering af processer

“Shoppingcentre i disse lande er endnu ikke præget af så meget online shopping som i Danmark, men er stadig i høj grad baseret på fysiske kundebesøg. En af de vigtigste vigtige faktorer for NEPI Rockcastle er digitalisering af flere processer og opnåelse af integration af data på tværs af alle kerneprocesser. Det vil give NEPI Rockcastle nye indsigter og automatisere flere ellers tidskrævende opgaver for dem”, siger Mads Pihl Sørensen, CEO i Yavica.

Gennem dette samarbejde sigter NEPI Rockcastle mod at opnå en integration af data på tværs af virksomhedens kerneprocesser, såsom leasing, budget og prognoser, indkøb, planlægning af virksomhedsressourcer (ERP) samt finansiel rapportering.

International erfaring var tungen på vægtskålen

Yavica har allerede ejendomskunder, der udvikler og driver indkøbscentre i de fleste europæiske lande, og selskabets kundebase og erfaring har været med til at overbevise NEPI Rockcastle om, at Yavica var den helt rette partner.

Yavica indgår kontrakt med Central- og Østeuropas største investor og udvikler af indkøbscentre“Digitalisering kan ikke længere ses som en selvstændig løsning. Derfor har vi integreret området i virksomhedens forretningsstrategi og gjort det til en af vores hovedprioriteter, idet det kan give NEPI Rockcastle en stor fordel på ejendomsmarkedet. Vores partnerskab med Yavica vil hjælpe os med at øge digitaliseringsgraden, og indsatsen vil gøre os mere tilpasningsdygtige og parate til at tilbyde vores lejere og kunder de bedste tjenester”, fortæller Oana Laza, Chief Digital Office, NEPI Rockcastle.

Yavicas ejendomssoftware er baseret på Microsofts Dynamics-platform, der er udviklet til 45 lande på 43 sprog, hvilket gør det ideelt til selskaber med internationale ejendomsporteføljer som Nepi Rockcastle.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>