Infinidat ansætter James Lewis som kanaldirektør for EMEA og APJ
Hjem SIKKERHED Infinidat ansætter James Lewis som kanaldirektør for EMEA & APJ

Infinidat ansætter James Lewis som kanaldirektør for EMEA & APJ

Af Redaktionen

Infinidat, en førende leverandør af enterprise storage-løsninger, annoncerede i dag udnævnelsen af ​​James Lewis som Channel Director, EMEA & APJ.

Lewis er en erfaren international salgsdirektør med en dokumenteret track record i virksomhedens IT-, storage- og netværkssikkerhedsindustrier.

Hans brede brancheerfaring omfatter roller, der involverer cybersikkerhed, Storage Area Networks (SAN), enterprise storage, IT service management, IT strategi, professionelle tjenester, cloud computing og virtuelle computermiljøer.

Infinidat ansætter James Lewis som kanaldirektør for EMEA og APJ

​​James Lewis

Med base i Frankfurt vil Lewis have ansvaret for Infinidats EMEA– og Asia Pacific-regioner, herunder Japan. Lewis tjente i det amerikanske militær, før han begyndte på sin teknologi-salgskarriere. Senest arbejdede han for Data Interchange som Head of Channel Sales og var strategi- og vækstansvarlig for Altdata Technology Solutions med fokus på cybersikkerhedsmarkedet. Han tilbragte også 15 år hos EMC og RSA med base i London og Frankfurt, hvor han opbyggede omfattende erfaring med rekruttering, aktivering og ledelse af kanalpartnere og distributører.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>