Atea afslutter 3. kvartal med flot vækst på både top og bund
Hjem LEVERANDØR Atea afslutter nu 3. kvartal med flot vækst på både top og bund

Atea afslutter nu 3. kvartal med flot vækst på både top og bund

Af Redaktionen

Atea leverer endnu et positivt kvartalsresultat og en omsætningsvækst på 26 procent i forhold til sidste år.

 Atea Danmark fremlægger i dag sit regnskab for tredje kvartal 2022.

Regnskabet viser en omsætning på 1,6 mia. kr., hvilket er 26 procent højere end samme kvartal sidste år.

Det samlede resultat før skat (EBIT) ender på 18,4 mio. kr., som er en forbedring på 10,2 mio. kr. i forhold til samme kvartal i 2021.

”Vi har oplevet en fremgang i leveringsituationen her i tredje kvartal, og nu kan vi eksekvere på en del af den back log af ordrer, som vi har haft. Det er en af årsagerne til, at vi oplever en super flot vækst i omsætningen. Vi ender også med et større positivt resultat på bunden end sidste år, så jeg er godt tilfreds med den fremgang, som vi har opnået,” siger administrerende direktør i Atea, Kathrine Forsberg.

Atea afslutter 3. kvartal med flot vækst på både top og bundAtea-koncernen leverer rekordhøjt plus

Den samlede Atea-koncern, Nordens største leverandør af it-infrastruktur med mere end 7.500 medarbejdere i Norge, Sverige, Danmark, Finland, Litauen, Letland og Estland, afslutter tredje kvartal med en rekordhøj omsætning på NOK 10,4 milliarder samt bundlinje på NOK 284 millioner (EBIT).

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>