Huawei lancerer de nye Freebuds 5i – stilrene høretelefoner med høj lydkvalitet
Hjem TELEKOMMUNIKATION Huawei lancerer nu de nye Freebuds 5i – stilrene høretelefoner med høj lydkvalitet

Huawei lancerer nu de nye Freebuds 5i – stilrene høretelefoner med høj lydkvalitet

Af Redaktionen

Huawei lancerer de nye True Wireless høretelefoner Huawei Freebuds 5i på det danske marked.

De nye høretelefoner er alsidige, stilrene og leverer enestående lydkvalitet.

Freebuds 5i har mange af de samme funktioner som tidligere modeller i Freebuds-serien, herunder forskellige støjreducerings- og EQ-indstillinger samt mulighed for tilslutning til to forskellige enheder samtidig. Batteritiden for Huawei FreeBuds 5i med et fuldt opladet etui er hele 28 timer.

Stilrene og behagelige med et intuitivt design
Opladningsetuiet til Huawei FreeBuds 5i er udformet i et enkelt design med en tekstureret overflade, som minder om sten. Høretelefonerne fås i farverne Isle Blue, Nebula Black og Ceramic White. Med en vægt på kun 4,9 g  og et gennemtænkt design er høretelefonerne både behagelige og lette at bruge i længere tid. Øresneglens design, som er 7 mm kortere i forhold til de tidligere FreeBuds 4i, gør det lettere at tilpasse dem til den enkelte brugers ører og opnå en bedre pasform.

Musikoplevelse med høj opløsning
FreeBuds 5i leverer en musikoplevelse med høj opløsning, med Hi-Res Audio Wireless-certificering (Hi-Res). Den udnytter kraftfuld hardware, algoritmer, LDAC HD-lydkodeks og multi-EQ-indstillingen til at overføre og afspille HD-lyd. Sammen sikrer disse funktioner, at originallyden altid gengives på en troværdig måde.

I Huawei FreeBuds 5i finder du også Multi-EQ-effekter, som gør, at brugeren kan justere lytteoplevelsen efter eget ønske og smag, fx ved at vælge Bass boost eller Treble boost.

Støjreduceringsfunktioner giver mere behagelige lytte- og samtaleoplevelser
For at holde lyden ren og uforandret, med minimal forstyrrelse af lyd fra omgivelserne, anvender Huawei FreeBuds 5i en støjreduceringsteknologi ud over det traditionelle in-ear-design til effektivt og passivt at blokere højfrekvent støj. Den er udstyret med en hybrid støjreduceringsteknologi, som med dobbelte mikrofoner ikke bare registrerer ekstern støj, men også fjerner eventuel støj i øregangen. Dette giver dyb støjreduktion på op til 42 dB.

Huawei lancerer de nye Freebuds 5i – stilrene høretelefoner med høj lydkvalitetNår brugerne bærer deres Huawei FreeBuds 5i vil de kunne vælge mellem støjreduceringsindstillingerne Ultra, General og Cozy og tilpasse lyden til, hvor de befinder sig, uanset om det de opholder sig i en lufthavn, metro, restaurant, kontor eller derhjemme i rolige omgivelser. Med de nye AI-støjreduceringsfunktioner kan høretelefonerne forbedre din stemme ved hjælp af AI-neurale netværksalgoritmer til krystalklare samtaler.

Sømløse funktioner, uanset hvor du er
Huawei FreeBuds 5i giver alsidighed med smarte funktioner, lang batteritid og vandafvisende design (IP54). Huawei FreeBuds 5i understøtter dobbelt enhedstilslutning, og det giver brugerne mulighed for at være sømløst forbundet til forskellige enheder og operativsystemer, fra smartwatches og telefoner til pc’er og tablets. Høretelefonerne er kompatible med Android, iOS og Windows.

Huawei FreeBuds 5i giver en enestående batteritid på 28 timer med et fuldt opladet etui. Derudover har de hurtig opladning, som giver 4 timers lydafspilning efter kun 15 minutters opladning, hvilket betyder, at brugerne slipper for at bekymre sig for, at batteriet er ved at løbe tør .

Pris og tilgængelighed
Huawei Freebuds 5i er tilgængelige i Danmark med en anbefalet cirkapris på DKK 699 inklusive moms.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>