Med det nye Logitech Brio 100 Full HD Webcam har du bedre lyd og billede til dit møde
Hjem NYE PRODUKTER Med det nye Logitech Brio 100 Full HD Webcam har du bedre lyd og billede til dit møde

Med det nye Logitech Brio 100 Full HD Webcam har du bedre lyd og billede til dit møde

Af Redaktionen

Virtuel kommunikation er blevet normen i nutidens hybride verden.

Med det rette videokonferenceudstyr får du de bedste forudsætninger for engagerende og meningsfulde online møder, der forløber, som de skal.

Vink farvel til dit 720p webcam og vis dig fra din bedste side i et videoopkald med det nye Logitech Brio 100 Full HD webcam – som er et lettilgængeligt webcam, der har indbygget mikrofon og et iøjnefaldende og bæredygtigt design, som forbedrer din personlige arbejdsstation med bedre lyd og billede i dine møder.

Du vil altid se godt ud foran kameraet med Brio 100’s Full HD 1080p-opløsning og automatiske lysbalance, der giver klarhed og lysstyrke til alle videoopkald. RightLight øger lysstyrken med op til 50% for at reducere skygger, sammenlignet med tidligere generationer af Logitech-webkameraer. Og du kan tilpasse de visuelle indstillinger med den brugervenlige Logi Options+-app.

Opnå bedre lyd med Brio 100’s indbyggede mikrofon, der sikrer, din lyd går tydeligt igennem i alle møder. Det er nemt at tilslutte sig et møde, fordi Brio 100 er kompatibel med adskillige videomødeplatforme som fx Microsoft Teams, Zoom, Google Meet med flere. Den integrerede slukkefunktion sikrer øjeblikkeligt privatlivets fred imellem opkald, eller når man er logget ud.

Med det nye Logitech Brio 100 Full HD Webcam har du bedre lyd og billede til dit mødeBrio 100 skiller sig ud med tre sjove sofistikerede farver – Graphite, Off-White og Rose – så du kan matche din skrivebordsopsætning og tilføje lidt farvespræl i dit personlige udtryk, uanset om du er på kontoret eller arbejder hjemme. Desuden er Brio 100 et valg, du kan have det godt med. Logitech, der er en troværdig pioner inden for webcams er forpligtet til at skabe en mere retfærdig og klimapositiv verden ved aktivt at arbejde for at reducere vores CO2-påvirkning.

Plastdelene i Brio 100 anvender genbrugsplast herunder 77% i Graphite og 34 % i Off-White og Rose. Webkameraet er certificeret CO2-neutralt, og papiremballagen kommer fra FSC-certificerede skove og andre kontrollerede leverandører.

Med dette enkle og lettilgængelige Brio 100 Full HD Webcam på din skærm eller bærbare kan du opgradere din arbejdsstation for bedre lyd og billede i videomøder. Webkameraet er tilgængeligt i dag til 379 DKK på www.logitech.com.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>