Fortinet udnævner Anette Vainer til ny landechef i Danmark
Hjem SIKKERHED Fortinet udnævner Anette Vainer til ny landechef i Danmark

Fortinet udnævner Anette Vainer til ny landechef i Danmark

Af Redaktionen

Fortinet, der er en ledende global leverandør inden for integrerede, automatiserede cybersikkerhedsløsninger, offentliggør i dag udnævnelsen af Anette Vainer til ny landechef i Danmark.

Baseret på Anette Vainers store erfaring og ekspertise bliver det hendes rolle at udbygge Fortinets tilstedeværelse lokalt i Danmark med stærke partnerskaber, der kan drage fordel af Fortinets innovative sikkerhedsløsninger til beskyttelse af både offentlige og private virksomheder og organisationer.

”Trusselsniveauet inden for cybersikkerhed er på et uset højt niveau i Danmark, og der er behov for hurtig handling, så vi kan fastholde vores teknologiske udvikling. Jeg er begejstret over den mulighed, jeg har fået for at slutte mig til en markedsleder som Fortinet. Den udfordring, vi står overfor med et stadigt stigende behov for innovation og hybride arbejdspladser, stiller nye og stigende krav til partnerskaber med stærke sikkerhedsleverandører. Jeg ser meget frem til at lede Fortinet Danmark til en position, hvor de kan understøtte de danske organisationer, så de kan vokse og innovere i et miljø, de har tillid til,” siger Anette Vainer, der er ny landechef for Fortinet.

Fortinet udnævner Anette Vainer til ny landechef i Danmark

Anette Vainer, der er ny landechef for Fortinet

”Anette har en massiv erfaring fra det danske it-marked, hvor hun har tilbragt mere end to årtier i ledende seniorroller for leverandørvirksomheder som Microsoft og Citrix. Med Anette Vainers erfaring og evner til at drive og opbygge forretning og organisation er jeg overbevist om, at Fortinet under hendes ledelse vil cementere sig som betroet sikkerhedsrådgiver og -leverandør på det danske marked,” siger Bjarne Lauritzen, Fortinets Regional Vice President for Northern Europe.

Sideløbende med sit professionelle virke i den danske it-branche har Anette været involveret i digitaliseringen i Danmark gennem blandt andet medlemskabet af hovedbestyrelsen i IT-Brancheforeningen, som bestyrelsesmedlem i SMV:Digital og som mentor i Copenhagen Fintech.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>