Lenovo lancerer nyt netværk for kanalpartnere
Hjem LEVERANDØRLENOVO Lenovo lancerer nyt netværk for kanalpartnere – Lenovo 360

Lenovo lancerer nyt netværk for kanalpartnere – Lenovo 360

Af Redaktionen

I en tid hvor mange virksomheder kigger mod as-a-Service-modellen, løfter Lenovo sløret for et nyt globalt netværk under navnet Lenovo 360.

Netværket skal give virksomhedens kanalpartnere bedre muligheder for at vækste deres forretninger gennem udvidet adgang til Lenovos end-to-end løsninger og services.

 I dag annoncerer Lenovo partnerprogrammet ”Lenovo 360”: Et globalt netværk for Lenovos kanalpartnere, som får bedre adgang til Lenovos services og værktøjer med henblik på forretningsoptimering.

Lenovo 360 er udviklet i samarbejde med Lenovos kanalpartnere og samler mennesker, programmer og værktøjer i ét netværk. Netværket giver en mere ensrettet samarbejdsstruktur blandt kanalpartnerne og introducerer otte løsninger, der forbedrer både produktivitet og samarbejde, fleksibiliteten i den digitale infrastruktur, højner bæredygtigheden og tilbyder branchespecifikke løsninger til gængse forretningsudfordringer.

Rabatprogrammer som “Better Together” og “TruScale Accelerator” giver desuden partnere mulighed for at øge indtjeningen med op til 30 procent eller mere på salg på tværs af Lenovos portefølje af produkter og løsninger samt salg gennem as-a-Service.

“Vi anerkender, at vi har partnere, som ønsker at sprede deres omsætning og indtægter mere ud ved at blive mere service- eller løsningsstyrede. Med Lenovo 360 samler vi vores portefølje på en måde, der giver nemmere adgang til alle vores produkter og løsninger og giver partnere mulighed for at forfølge disse mål samtidigt med, at vi fortsat tilbyder vores pc- og infrastrukturfokuserede partnere det, de efterspørger,” siger Pascal Bourguet, Global Channel Chief hos Lenovo.

Lenovo lancerer nyt netværk for kanalpartnere

Lanceringen af Lenovo 360 kommer i forlængelse af virksomhedens reorganisering af tre kerneforretningsenheder i april 2021; Intelligent Devices Group, der dækker over PC- og IoT-forretningsområdet samt Infrastructure Solutions Group og den nye Solutions and Services Group med fokus på kanaler og tjenester.

Lenovo 360 bliver officielt aktiveret for partnere på globalt plan i januar 2022.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>