Datto lancerer Business Continuity-løsning til Microsoft Azure
Hjem LEVERANDØRDATTO Datto Continuity lancerer Business Continuity-løsning til Microsoft Azure

Datto Continuity lancerer Business Continuity-løsning til Microsoft Azure

Af Redaktionen

Med lanceringen af Datto Continuity til Microsoft Azure, der er udviklet specielt til Managed Service Providers, leveres et højt niveau af sikkerhed, beskyttelse og nem gendannelse af workloads i public cloud.

Datto, der er specialiseret i cloud-baserede software- og teknologiløsninger skræddersyet til MSP’er (managed service providers), lancerer nu Datto Continuity til Microsoft Azure.

Løsningen er en omfattende Business Continuity og Disaster Recovery-løsning (BCDR), der beskytter MSP’er, og deres kunders data, i Microsoft Azures public cloud i tilfælde af ransomware-angreb, sikkerhedsbrud og nedbrud hos cloudleverandøren.

Datto Continuity til Microsoft Azure er designet til at udnytte den sikre Datto Cloud for at imødekomme et kritisk og udækket behov for MSP’er: Ekstra beskyttelse og mulighed for gendannelse af data i public cloud gennem multi-cloud-kopiering.

Løsningen, der omfatter databeskyttelse, administration og en strømlinet gendannelsesproces gør, at MSP’er ikke længere behøver benytte flere forskellige teknologier eller være afhængige af Microsofts backup-tjenester. Datto Continuity er altså en løsning, der yder ekstra beskyttelse for MSP’er og deres slutkunders data i Microsoft Azure.

En populær løsning for mindre virksomheder

Et stigende antal små og mellemstore virksomheder vælger hver dag at flytte deres infrastruktur og applikationer til public cloud, og her har Microsoft Azure vist sig at være særdeles populær hos virksomheder, der starter deres cloudrejse. Azure leverer nemlig pålidelige cloud-tjenester til både opbygning, udrulning og administration af applikationer i clouden.

Ifølge deres model om delt ansvar, står Microsoft for sikkerheden af datacentre, servere og netværk, mens det er kundens ansvar at sikre data, applikationer mv., der benytter Azure. MSP’er skal altså sørge for at levere løsninger til sikring af deres kunders data og applikationer, så deres workloads er beskyttet på tværs af on prem-servere og public clouds.

Datto lancerer Business Continuity-løsning til Microsoft Azure

Ekstra beskyttelse i clouden

Datto Continuity til Microsoft Azure tager ofte nye sikkerhedskopier og reducerer derved risikoen for tab af data og længerevarende systemnedbrud, som følge af f.eks. ransomwareangreb eller cloud-nedbrud. Desuden kan MSP’er mindske risikoen hos virksomheder, der kun benytter én cloud, ved at give mulighed for at gendanne data fra enten Microsoft Azure eller direkte fra Dattos private cloud, som begge kan fungere som en ekstra beskyttelse af systemerne.

Med den nye løsning fra Datto kan MSP’er altså tilbyde deres kunder den skalérbarhed og effektivitet, public cloud tilbyder. Dét samtidig med, at de sikrer, at deres kunders cloud-data er sikkerhedskopieret og kan gendannes fra en private cloud inden for få minutter. Selv hvis der skulle ske et nedbrud hos Microsoft.

”Det stigende antal cyberangreb understreger vigtigheden i at sikre virksomheders data, uanset om de bruger én eller flere clouds. Flere og flere mindre virksomheder anvender i dag public clouds som Microsoft Azure. Datto Continuity til Microsoft Azure er derfor udviklet med henblik på at tilbyde MSP’erne det bedst mulige værktøj til at beskytte deres kunders data,” siger Scott Gower, der er Regional Sales Manger i Norden og leder af det nordiske kontor i København.

De vigtigste funktioner og fordele ved Datto Continuity til Microsoft Azure:

  • Effektiv implementering: Hurtig og nem opsætning med blot 3 klik, der gør det muligt at tage den første backup inden for 15 minutter.
  • Hybrid databeskyttelse: Løsningen tilbyder databeskyttelse til workloads både lokalt og i Azure-clouden fra én enkelt platform.
  • Multi-cloud-kopiering: Eliminerer risikoen ved at benytte én cloud med ekstra kopiering til Datto Cloud. Det giver en bedre Recovery Time Objectives (RTO) og udfører sikkerhedskopier hver time for en lavere Recovery Point Objective (RPO).
  • Fuld beskyttelse: Sikrer ensformig administration og beskyttelse fra end-point til server til cloud, ved at benytte Datto Continuity til Microsoft Azure sammen med porteføljen af Datto Unified Continuity-løsninger.
  • Gendannelse af cloud: Løsningen gør det nemt at gendanne hele datasæt af sikkerhedskopier, hvis data eller backup er blevet slettet.
  • Virtualisering til Datto Cloud: Giver MSP’er mulighed for at genoprette workloads via Datto Cloud inden for få sekunder i tilfælde af, at Azure har et nedbrud.
  • Automatisk opstartsverifikation af sikkerhedskopier: Validerer, at sikkerhedskopier kører som forventet med det patenterede øjebliksbillede-verifikation.
  • Mulighed for vækst: Med en enkelt og transparant prismodel sikrer Datto Continuity til Microsoft Azure, at virksomheder kan skalere op på antallet af enheder uden at gå ned på sikkerhed.
  • Brugervenlighed: Løsningen kræver minimal uddannelse af MSP’er og gør det muligt at administrere backups fra både lokale servere og fra clouden gennem en enkelt platform. Derudover har MSP’erne direkte adgang til Dattos supportteam på alle tidspunkter af døgnet. Hele året rundt.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>