ATEA
Hjem NYHEDER Ateas CSR-indsats tildelt platinpris for andet år i træk

Ateas CSR-indsats tildelt platinpris for andet år i træk

Af Redaktionen

Atea får endnu engang stor anerkendelse fra den uafhængige og globale organisation EcoVadis, der for andet år i træk belønner it-virksomhedens CSR-indsats med den højeste rating inden for bæredygtighed.

For andet år i træk modtager Atea den såkaldte Platinum-rating fra EcoVadis – den største og mest anerkendte udbyder, der vurderer virksomheders bæredygtighedsindsats. Således ligger it-virksomheden fortsat blandt de øverste én procent af de på globalt plan flere end 75.000 leverandører, som bliver vurderet.

”Vi er meget beærede over af få den store anerkendelse af EcoVadis for andet år i træk. Bæredygtighed er vigtigt for vores kunder, medarbejdere, investorer og andre interessenter, og placeringen bekræfter os i, at vi er på rette vej med vores langsigtede strategi om at bygge en bedre og mere bæredygtig fremtid med it,” siger Andreas Schjølin, Sustainability Manager i Atea.

EcoVadis vurderer leverandørers bæredygtighed inden for 150 købskategorier i 110 lande. Evalueringskriterierne omfatter blandt andet arbejdsforhold, menneskerettigheder, miljø, etik og bæredygtige indkøb.

Ateas CSR-indsats har forud for EcoVadis Platinum i 2020 og 2021 været anerkendt med prisen EcoVadis Gold siden 2017.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>