Samsung Galaxy Watch – for en stilren og smart livsstil
Hjem NYE PRODUKTER Samsung Galaxy Watch – for en stilren og smart livsstil

Samsung Galaxy Watch – for en stilren og smart livsstil

Af Redaktionen

I aftes lancerede Samsung det nye Galaxy Watch. En smartwatch som kombinerer det bedste fra tidligere smartwatches med øget batteritid, 4G-opkobling, nye sundheds- og træningsfunktioner og et tidløst design i rustfrit stål i tre forskellige versioner.

Samsung Galaxy Watch – for en stilren og smart livsstil 2Det nye ur gør det muligt for brugerne at tilpasse det efter deres personlige stil. Med de nye funktioner i Galaxy Watch kan man desuden overvåge stress symptomer og søvn. Galaxy Watch kommer i to nye versioner i tre forskellige farver: Silver i 46mm samt Midnight Black og Rose Gold i 42 mm, samt nye justerbare armbånd i forskellige farver, hvilket giver brugeren mulighed for at tilpasse det ud fra sin egen unikke stil. Galaxy Watch er kompatibelt med både Android- og iOS-mobiler.

– Fra start af har vores mål med smartwatches været, at urene skal gøre din hverdag nemmere, give dig fuldt udbytte af dine omgivelser og holde dig opdateret, uanset om du har din telefon med dig eller ej. Galaxy Watch, der med støtte fra eSIM holder dig tilsluttet, er et vigtigt skridt i udviklingen mod dette. Med Galaxy Watch har vi taget det bedste fra vores tidligere smartwatches og forbedret de funktioner, som vores brugere efterspørger. Det gælder også designet, hvor vi ikke alene har udvidet paletten af farver og stilarter, men også størrelserne på urene, siger siger Jimmy Voss, Sales Manager IM for Samsung Danmark

Vær opkoblet – uanset hvor du er
Opgraderingen af batteritiden for Galaxy Watch betyder en batteritid på op til 80+timer versionen på 46mm gør det muligt at anvende uret i længere tid end tidligere, og hjælper samtidig brugerne med at holde tempoet i travle perioder. Med Galaxy Watch går du aldrig glip af en vigtig samtale eller en besked, da Galaxy Watch understøtter eSIM, hvilket betyder, at du kan lade telefonen blive hjemme. Sammen med den øgede batteritid gør den nye 4G-opkobling med eSIM det muligt at klare sig uden smartphone i højere grad end tidligere. Ring eller besvar en samtale under løbeturen eller send en besked fra swimmingpoolen direkte fra dit håndled.

Lev et mere balanceret liv
Galaxy Watch er udviklet med brugerens velbefindende i tankerne og giver dig et større overblik over din sundhed med overvågning af stresshåndtering, der automatisk registrerer høje niveauer af stress og derefter giver dig tips til vejrtrækningen for derigennem at hjælpe brugeren med at blive mere afslappet og fokuseret. En ny avanceret søvnregistrering gør det lettere at overvåge samtlige niveauer af søvn, herunder REM-søvncyklusser, for at hjælpe med at justere ens søvnvaner for endnu bedre søvn. En smart og nem støtte til en sundere livsstil uden, at du behøver at have telefonen omkring dig.

Udover søvn og stress kommer Galaxy Watch med nye sundheds- og træningsfunktioner, der kan hjælpe brugerne med at nå deres mål. Med indbygget pulsmåler og GPS sammen med træningsudstyr fra Under Armour og Speedo kan brugerne følge deres træning under selve løbet, og i fitnesscentret. Træning og musik hører sammen, og med Spotify Offline kan brugerne altid lytte til deres yndlingsmusik som motivation under deres træningspas, selv uden deres telefon. Galaxy Watch tilbyder også 21 nye indendørstræningstyper, der giver dig mulighed for at registrere 39 forskellige typer træning. Dermed får du mere variation i din træning. Med Samsung Health kan brugeren nemt holde øje med sin daglige motion, da flere former for træning registreres automatisk. Ens måltider kan ligeledes registreres, hvilket gør det let at få overblik over sit kalorieindtag og ens samlede sunde livsstil.

Et stilfuldt og tidløst design
Brugeren kan vælge den størrelse og farve, som passer til den enkelte, én version i Silver på 46mm og to versioner i 42mm i enten Midnight Black eller Rose Gold. Da hver person har sin individuelle stil, kan man supplere sit Galaxy Watch med flere valgmuligheder i form af forskellige urskiver og armbånd i silikone, læder og tekstil. Med remme i standardmålene, 22 mm og 20 mm, kan brugeren frit købe remme efter stil og smag i almindelige urforretninger. Galaxy Watch fortsætter som sine forgængere med et klassisk, rundt urdesign og en roterendeurkant, samt Always On Display, som gør, at uret viser en urskive, selv i slukket tilsand. Det er en analog effekt, der giver følelsen af at have et traditionelt ur på armen. Nyt for Galaxy Watch er en skyggeafbryder, der giver opkaldet en analog dybdeeffekt for at give brugerne mulighed for en mere traditionel følelse af at bære et ur. Derudover har Galaxy Watch en militærcertificeret holbarhedsfaktor gennem Corning® Gorilla® Glass DX + og branchens førende vandtæthedsscertificereing i 5 ATM, der gør det muligt at bruge uret uanset, hvilket miljø det drejer sig om.

Oplev det bedste fra Samsung Galaxys økosystem
Galaxy Watch har alle fordelene fra Galaxy- familien og skaber en problemfri oplevelse gennem SmartThings, Samsung Health, Samsung Flot, Samsung Knox, Samsung Pay med NFC og gennem samarbejder med Spotify og Under Armour. Få nemt adgang og tjek andre enheder med Galaxy Watch gennem SmartThings – fra at tænde lyset og TV’et om morgenen til at tilpasse temperaturen i soveværelset om aftenen. Samsung Galaxy Watch gør musikafspilningen uden smartphone endnu nemmere med Spotify offline. GPS-funktionen i Galaxy Watch er videreudviklet med mulighed for blandt andet geografisk styrede meddelelser som fx at få en opdatering, når du går forbi dit lokale supermarked og mangler noget i køleskabet.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>