Moliri – dit simple og fremtidssikret intranet

Moliri fungerer som et enkelt, fleksibelt og fremtidssikret intranet for dig og din virksomhed.

Moliri - dit simple og fremtidssikret intranet 1Moliri bygger broer mellem afdelinger og medarbejdere og samler arbejdspladsen.

Hvad er Moliri?

Moliri er én samlet kommunikationsplatform, hvor du og dine medarbejdere lettere end nogensinde før kan tilgå de samme dokumenter, arkiver, chatfora og andre funktioner. Med Moliri samler du alle dine kommunikationskanaler et sted, effektiviserer arbejdsgangen og dermed også gør arbejdsdagen nemmere for dine medarbejdere. Moliri har både chatforum, artikler, sprogstyring, temasider og kategorisering. Det gør det nemt for dine medarbejdere at samarbejde på tværs af afdelinger, så hvorfor ikke benytte dig af dette smarte intranet?

For medarbejderen

Hvad kan Moliri gøre for medarbejderen? Ja, det er faktisk her, at Moliri virkelig gør en forskel. Intranettet skaber en lettere arbejdsdag for medarbejderen, da den skaber en overskuelig og effektiv platform. Drop al spildtiden ved at samle alle funktionerne det samme sted. Moliri kan give dine medarbejdere funktioner såsom chatbeskeder, søgning, fildeling, planlægning, Wikipedia og sidst men ikke mindst en stor sikkerhed.

For ledelsen

Ja, næste naturlige spørgsmål ville så være, hvad Moliri kan gøre for ledelsen? Moliri vil med garanti være den bedste løsning for dig og din virksomhed, da den nemt og hurtigt kan implementeres. Den benytter sig af tidligere brugte funktioner i en opdateret version, så det vil være lige til at gå til. Platformen kan nemt opdateres løbende i takt med virksomhedens egne behov og udvikling.

Med Moliri har du som ledelse mange fordele. Du får blandt andet:

  • En lav risiko i implementeringen
  • Stort overblik over platformen
  • En platform, der let kan tilpasses
  • En reducering af tidsspilde
  • En hurtig effekt af investering
  • Tilfredse og engagerede medarbejdere

Få et abonnement hos Moliri

Hos Moliri kan du få en gratis prøveperiode på 30 dage for at se om platformen er noget for dig og din virksomhed. Men hvorfor skulle den ikke være det med alle de fede fordele?

Hvis det viser sig, at din virksomhed beslutter sig for at investere endeligt i Moliri, kan I vælge et abonnement, som passer jer bedst.

Der udbydes fire forskellige typer abonnement.

Free:

Dette abonnement koster dig intet, og er til en virksomhed med mindre end ti ansatte. Her får din virksomhed et begrænset udbud af Moliris funktioner. Du vil nemt kunne opgradere dit abonnement, så du får adgang til flere funktioner.

Business:

Dette abonnement er for virksomheden med op til 50 brugere, og koster 749 kroner i måneden. Her får du også adgang til funktioner såsom aktiviteter med mere. Men hvis det stadig ikke er nok til din virksomhed, og du ønsker adgang til flere funktioner, kan du altid opgradere dit abonnement.

Premium:

Dette abonnement er for virksomheden med op til 50 brugere, og koster 1485 kroner i måneden. Her får din virksomhed adgang til en komplet funktionsdygtig platform. Dette indebærer blandt andet sprogstyring, dataintegration samt eksterne brugere.

Enterprise:

Dette er et abonnement for offentlige organisationer, associeret selskaber, detailkæder og foregninger, hvor tilbuddet bliver tilpasset den enkelte gruppes behov.