Ny kompakt TETRA radio til beredskaberne
Hjem NYE PRODUKTER Ny kompakt TETRA radio til beredskaberne

Ny kompakt TETRA radio til beredskaberne

Af Redaktionen

Motorola Solutions har netop præsenteret en ny, avanceret og kompakt kommunikationsløsning til missionskritisk kommunikation.

Ny kompakt TETRA radio til beredskaberne 2Den helt nye ST7500 Compact TETRA Radio kombinerer en kompakt og robust formfaktor med en lille skærm, der kan bruges i stærkt sollys, brugervenlige taster, der kan betjenes selv med handsker på, samt en enkel brugerflade. Derudover er enhedens høje og klare lyd med til at lette den missionskritiske kommunikation for politi- og ambulancefolk. Den fleksible og moderne enhed er nem at anvende og gør, at brugere f.eks. inden for offentlig transport og teams i andre brancher kan fokusere på deres arbejde og ikke på deres radio.

SÆRLIGE EGENSKABER VED MOTOROLA ST7500

  • Kompakt og kapabel: ST7500 sikrer klar og effektiv talekommunikation i et lille, let og robust format til dem, der skal opretholde den offentlige sikkerhed og til medarbejdere i forskellige andre sektorer. Med sin indbyggede antenne og eksterne hybride antennesystem sikrer den kompakte og robuste radio kompromisløs dækning.
  • Højt og tydeligt: På trods af sin lille og kompakte størrelse sørger ST7500 for kompromisløs, missionskritisk lydkvalitet og dækning med lav forvrængning, høj lyd og 1,8 W transmissionseffekt. Den åbne højttalerenhed, AGC og multibåndskompression giver høj og klar lyd.
  • Nem at bruge: ST7500 er designet til at være så nem at bruge, at brugerne kan fokusere på deres opgave. Enheden er derfor udstyret med taktile knapper, der bruges til push-to-talk, kontrol af volumen og nødopkald såvel som en knap, der gør det muligt at skifte talegruppe. Hertil kommer simple, veldefinerede og fuldt beskyttede taster med haptisk feedback.
  • Hårdfør og robust: ST7500s hårdføre design og lange batterilevetid gør enheden til en vinder i forreste linje. Den er certificeret til at modstå støv, regn, hårde slag og at blive tabt. Enheden har en IP65, IP67 og MIL-STD 810 D/E/F/G rating.
  • Forbind og samarbejd: Den nye radio er udstyret med en MAC13 GCAI-tilbehørstilkobling og integreret Bluetooth® 4.1 trådløs teknologi, der gør det muligt at benytte en lang række af trådløst ekstraudstyr såsom trådløse hovedtelefoner, push-to-talk knapper og forskellige smarte enheder, der alle giver endnu større fleksibilitet og kontrol af ST7500.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>