OnePlus Smartphones er nu en del af programmet Android Enterprise Recommended
Hjem NYE PRODUKTER OnePlus Smartphones er nu en del af programmet Android Enterprise Recommended

OnePlus Smartphones er nu en del af programmet Android Enterprise Recommended

Af Redaktionen

OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 og OnePlus Nord opfylder nu de strenge krav, som Android Enterprise kræver for at kunne tilbyde en god virksomhedsløsning, samt brugeroplevelse, der matcher forskellige forretningsbehov.

OnePlus Smartphones er nu en del af programmet Android Enterprise RecommendedSom en del af programmet Android Enterprise Recommended understøtter enhederne Zero Touch Enrollment. Det betyder problemfrie implementeringsmuligheder til virksomhedsejede mobilenheder, hvilket gør udrulninger i stor skala både hurtigt, nemt og sikkert for organisationer, IT og medarbejdere.

”Det har været et af vores mål i år, og vi er glade for at få Android Enterprise Recommended certificeringen til OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 og OnePlus Nord. Brugerne af disse OnePlus-enheder kan få den nødvendige virksomhedssupport, så den kan bruges til deres arbejde, da virksomheden kan konfigurere enheden ifølge lokale administrationskrav.” Siger Tuomas Lampen, Head of Strategy, OnePlus Europe.

Android Enterprise Recommended baner vejen for virksomheder, så de kan bruge OnePlus-enheder. Forudsætningen for denne certificering inkluderer specifikationer for hardware, software, implementering af virksomhedens IT-systemer, sikkerhedsopdateringer samt brugeroplevelse. Dette hjælper virksomheder med at administrere mobilenheder problemfrit og konsekvent på enhver skala.

Android Enterprise Recommended betyder også, at rettidige sikkerhedsrettelser og større opdateringer er garanteret til både OnePlus 8 Pro, OnePlus 8 og OnePlus Nord. Som en del af planen for vedligeholdelse af software, tilbyder OnePlus 2 års softwareopdateringer inklusive nye funktioner, Android versioner, Android sikkerhedsopdateringer, fejlrettelser og yderligere et tredje år med Android-sikkerhedsopdateringer hver anden måned.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>