Direkte på TV 2 SPORT: Porsche Esports Carrera Cup afgøres i kæmpe liveshow
Hjem Efter Arbejde Direkte på TV 2 SPORT: Porsche Esports Carrera Cup afgøres i kæmpe liveshow

Direkte på TV 2 SPORT: Porsche Esports Carrera Cup afgøres i kæmpe liveshow

Af Redaktionen

Der er lagt op til et brag af en finale i Porsche Esports Carrera Cup Denmark, når det virtuelle danske motorsportsmesterskab afgøres ved en direkte transmitteret finale fra Østre Gasværk lørdag aften.

Direkte på TV 2 SPORT: Porsche Esports Carrera Cup afgøres i kæmpe liveshow

Efter ni actionfyldte afdelinger er det blevet tid til at finde en vinder i Porsche Esports Carrera Cup Denmark – og dét komme ikke til at gå stille for sig.

Det officielle danske digitale motorsportsmesterskab afgøres nemlig ved et ekstraordinært finaleevent på lørdag den 17. april på Østre Gasværk i København. Her vil de ti  mesterskabsfavoritter kæmpe side om side i deres simulatorer på scenen, og showet bliver transmitteret direkte på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Porsche Esports Carrera Cup Denmark kom fantastisk fra start i efteråret og har nu markeret sig som det mest populære og prestigefyldte mesterskab indenfor den digitale motorsport i Danmark. Finalefeltet er tæt, og vi har kæmpe forventninger til sæsonfinalen. Vi er overvældede og stolte over den opmærksomhed, som serien har fået, og ikke mindst det høje niveau, som kørerne har bragt med ind i mesterskabet. Der er ingen tvivl om, at vi har formået at samle de hurtigste danske esportkørere lige nu, og vi glæder os helt vildt til at få udløst spændingen om mesterskabspokalen i showet på lørdag, lyder det fra marketingschef hos Porsche Danmark, Ann-Sophie Dam.

Vært for udsendelsen er det faste team af kommentatorer bestående af vært Ulrik Jønsson, motorsportsekspert Jens Winther og ekspertkommentator Karsten Lemche. Foruden de ti finalister – heriblandt Lasse Bak, Martin Christensen, Mikkel Gade, Marcus Jensen og Bastian Buus – byder lørdagens liveudsendelse også på interviews med den firedobbelte Le Mans-vinder Jan Magnussen, en præsentation af virkelighedens nyeste Porsche 911 GT3 Cup, som står udstillet i studiet, ligesom seerne har mulighed for at vinde fede præmier undervejs i showet.

Til forskel fra de ni første afdelinger af Porsche Esports Carrera Cup Denmark, hvor banen var hemmelig frem til dagen før løbsstart, blev det allerede tidligere på denne uge afsløret, at finalen afvikles på den virtuelle udgave af den tyske Formel 1-bane, Hockenheimring. Således har feltet af kørere fået ekstra god tid til at forberede sig på et brag af en afslutning. Der køres om en samlet præmiesum på 100.000 kroner, hvilket er den højeste i et dansk digitalt motorsportsmesterskab nogensinde.

Finalen i Porsche Esports Carrera Cup Denmark skydes i gang på lørdag den 17. april klokken 20.00 på TV 2 SPORT og TV 2 PLAY.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>