Dell Technologies udnævner Anja Monrad til ny Senior Vice President og General Manager
Hjem KVINDER PÅ KANALEN Dell Technologies udnævner Anja Monrad til ny Senior Vice President og General Manager

Dell Technologies udnævner Anja Monrad til ny Senior Vice President og General Manager

Af Redaktionen

Dell Technologies har udnævnt Anja Monrad til Senior Vice President & General Manager, Western European Region. Hun indtræder i stillingen pr. august 2021 og efterfølger Claire Vyvyan.

Anja Monrad har mere end 30 års erfaring i den internationale it-branche, og med mere end 20 års anciennitet i Dell Technologies, er hun en af de højest-placerede danske topchefer i Dell Technologies. Siden 2013 har Anja Monrad været ansvarlig for Dell Technologies i Central & Eastern Europe – senest som Senior Vice President & General Manager – hvor hun har stået i spidsen for virksomhedens forretningsvækst med markant stigende markedsandele.

Hun er stærk fortaler for diversitet og inklusion både internt i Dell Technologies og på EU-plan. Anja Monrad er endvidere formand for IT-Branchen og har tidligere arbejdet i Digital Equipment Corporation, Compaq og Unisys.

“Jeg er meget begejstret over at indtræde i den nye stilling med ansvar for Vesteuropa, og jeg ser frem til at lede vores forretning og identificere muligheder inden for digital transformation og innovation på tværs af vores kundebase i både den private og offentlige sektor,” siger Anja Monrad. “Jeg ser også frem til at starte overdragelsesprocessen fra min fantastiske kollega og veninde, Claire Vyvyan.”

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>