Har du sikret dig din billet til Danish Security Fair?
Hjem SIKKERHED Har du sikret dig din billet til Danish Security Fair?

Har du sikret dig din billet til Danish Security Fair?

Af Redaktionen

Danish Security Fair er Danmarks fagmesse for sikkerhedsbranchen.

På messen præsenteres de nyeste teknologier indenfor elektroniske og mekaniske produkter og systemer til sikring af mennesker, bygninger og områder.

Vi i SALTO Systems tæller ned og glæder os til at kunne præsentere SALTO, Conlan & Danalock på årets messe d. 25.-26 august 2021 i MESSE C, Fredericia. Så kig forbi vores stand D-3312, hvor vi er klar til at tage en snak og hjælpe dig med en tryg arbejdsplads eller et smart hjem.

Har du sikret dig din billet til Danish Security Fair?Visualiseringstrenden er kommet til sikkerhedsmarkedet, hvor man i højere grad er opmærksom på design. Med det virtuelle værktøj “MyLock by SALTO” kan du fra forskellige vinkler visualisere alle relevante aspekter af sikkerhed og design. Du kan frit kombinere forskellige versioner af døre, læsere og greb. Nu er det også oversat til dansk.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>