Streamlabs tilføjer ny podcast-editor til deres Streamlabs Ultra Product Suite
Hjem NYE PRODUKTER Streamlabs tilføjer ny podcast-editor til deres Streamlabs Ultra Product Suite

Streamlabs tilføjer ny podcast-editor til deres Streamlabs Ultra Product Suite

Af Redaktionen

Streamlabs, leverandør af livestreamingværktøjer og et kendt Logitech brand, udvider sin Streamlabs Ultra -abonnementsmodel med podcastredigeringsfunktioner i den nye Podcast Editor.

Dette nye værktøj udvider den populære streamingplatforms allerede stærke række af tilbud, løfte r brugeroplevelsen og giver mulighed for nye indtægtskilder og engagement.

Med sin nemme tekstbaserede redigering hjælper Podcast Editor contentskabere med at optage og redigere deres video- og lydindhold hurtigt med nem tekstbaseret redigering, autogenererede transskriptioner og størrelsesværktøjer, så de kan promovere og dele  indhold på tværs af forskellige platforme som TikTok, Instagram med mere. Det vil give contentskabere mulighed for at tilpasse klip, skabe undertekster, tilføje billeder og udføre realtidsoversættelser af deres videoindhold.

Plus, med de AI-assisterede værktøjer er det nemt automatisk at finde klip-highlights, klippe unødvendige fyldord som “øh” og “hmm” væk, og endda fjerne akavede pauser inden for få sekunder, hvilket skærer timer af den samlede redigeringstid.

Streamlabs tilføjer ny podcast-editor til deres Streamlabs Ultra Product SuiteMens podcastingverdenen fortsætter med at eksplodere, med så mange som 464,7 millioner lyttere, der tuner ind globalt, kommer Streamlabs’ Podcast Editor til contentskabere på et tidspunkt, hvor flere mennesker end nogensinde lytter til deres yndlingsindhold, og flere streamere foretrækker talkshow -lignende formater. Ifølge Stream Hatchet-data har Just Chatting faktisk været den mest populære Twitch-kategori, og har genereret over 826 millioner timer set alene i Q1 2023. Dette nye værktøj er en game changer for livestreamere, der er afhængige af evnen til problemfrit at uploade og distribuere indhold for at underholde/uddanne og skabe en forbindelse med deres fællesskaber, mens de tjener penge på en hobby, de elsker.

Contentskabere kan gratis redigere op til en times indhold om måneden. Gennem Streamlabs Ultra kan man administrere 40 timers indhold gennem softwaren, og bruger ne får adgang til Podcast Editor sammen med premium-funktioner, der er tilgængelige for Streamlabs Desktop, Streamlabs Web Suite, Streamlabs Mobile, Talk Studio Pro, Video Editor Pro og Cross Clip Pro, der leverer en komplet serie af produkter samlet i én tjeneste der kan hjælpe streamere med streaming, optagelse, branding, redigering og deling af både kort- og langt indhold.

Designet til at imødekomme behovene hos contentskabere på vej frem, er Streamlabs Ultra blevet en central del af væksten og udviklingen af streamer nes indhold, reach og indtægtsstrøm. For eksempel har den populære gamer og streamer QTCinderella benyttet Streamlabs-pakken til at vækste sine Twitch-abonnentantal til næsten 1 million, siden hun begyndte at streame i 2018. “Hvis du ikke sender indlæg til andre platforme, skyder du dig selv i foden, ” fortæller den populære Twitch-streamer QTCinderalla. “Uanset om det er Podcast Editor, Multistreaming eller Cross Clip, hjælper Streamlabs værktøjer med at løfte dit indhold og strømline din arbejds proces. Gå ikke glip af potentiel vækst ved at begrænse dig selv til kun én platform.”

“Logitech G er dedikerede i forhold til at opfylde behovene hos spillere og contentskabere ved at levere banebrydende produktoplevelse r der kan frigøre deres potentiale. Streamlabs har været en forlængelse af denne filosofi mod det blomstrende spilfællesskab, siden contentskaber-økonomien tog fart under pandemien,” udtaler Vincent Borel, General Manager hos Logitech G. “Podcast Editor gør det nu muligt for Streamlabs at levere den mest stærkeste række af tilbud til contentskabere til at nå ud til deres publikum, uanset hvor de er, mens de fokuserer på de elementer af contentproduktion, de elsker allermest – streaming og at engagere sig med deres publikum.”

At generere content er ikke længere bare en sidebeskæftigelse, med streamere og andre contentskabere på Streamlabs, der alene tjener over 1 milliard dollars i ”tips”. Gennem årene har de udviklet sig til karrierer for nogle af de største streamere i verden på tværs af skønheds-, spil- og livsstilssektoren. Efterhånden som medieforbrugslandskabet fortsætter med at udvikle sig, er det vigtigt at give contentskabere de værktøjer, de har brug for i forhold til at være agile og bevæge sig sammen med det.

De legendariske komedieskabere Rhett & Link, bedst kendt som værterne for Good Mythical Morning og andre YouTube-shows der har været populære længe, opfordrer contentskabere på alle stadier og publikumsstørrelser til at tilføje Podcast Editor til deres arsenal .

“Vi ville ønske, at Streamlabs Podcast Editor og Talk Studio-værktøjerne eksisterede, da vi først startede som contentskabere. Vi kunne have sparet en masse tid og kedeligt arbejde,” siger duoen. »Måske kunne vi endda have flyttet hurtigere ud af Rhetts svigerfars kælder. Selvom det store rør direkte over vores hoveder, der lavede en høj lyd, hver gang nogen skyllede ud i toilettet, tilføjede lidt ekstra til vores livestreams.”

Med Streamlabs’ erfaring inden for indtægtsgenerering, brandbuilding og målgruppeengagement-værktøjer er virksomheden ivrig efter at give brugerne en stærk pakke af værktøjer til at udvide deres reach, opbygge deres brand og engagere deres publikum på tværs af alle platforme.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>