Ny glasuldsgranulat-app sikrer kvalitet og sporbarhed
Hjem TELEKOMMUNIKATION Ny glasuldsgranulat-app er sikrer kvalitet og sporbarhed

Ny glasuldsgranulat-app er sikrer kvalitet og sporbarhed

Af Redaktionen

Snart introduceres Knauf Insulations app KinetiK, som gør arbejdet enklere for glasuldsgranulatentreprenørers kvalitetsarbejde og tryggere for deres kunder.

Med KinetiK-appen, som downloades og anvendes af glasuldsgranulatentreprenøren, kan hvert trin i processen dokumenteres.

Det giver en større transparens – blandt andet omkring hvor meget glasuldsgranulat, der er blevet brugt i konstruktionerne – og opfylder de nye krav til sporbarhed for byggematerialer.

KinetiK-appen bruges allerede på det britiske marked. Den er nu ved at blive tilpasset til Sverige og de konstruktioner, som anvendes på det svenske byggemarked.

Ny glasuldsgranulat-app sikrer kvalitet og sporbarhedDen første til at teste KinetiK-appen efter sommeren er glasuldsgranulatentreprenøren Sjömarken; derefter vil appen blive lanceret bredt på det svenske marked.

– Sjömarken er en af vores kunder, som har et stort fokus på at levere den rette kvalitet og være transparente over for kunderne, siger Kenneth Ingemarsson, teknisk chef hos Knauf Insulation.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>