Concept Nyx giver nu endnu flere muligheder for gaming og samarbejde
Hjem DELL TECHNOLOGIES Concept Nyx giver nu endnu flere muligheder for gaming og samarbejde

Concept Nyx giver nu endnu flere muligheder for gaming og samarbejde

Af Redaktionen

Med Concept Nyx vil Dell Technologies nytænke mulighederne for oplevelser og samarbejde på tværs af fysiske og virtuelle miljøer.

Sidste år kunne Dell Technologies introducere Concept Nyx: et futuristisk koncept, der kan danne grobund for fremtidige innovationer.

Concept Nyx giver alle gamere i samme husstand nem adgang til hele deres spilbibliotek på enhver enhed – også selvom de ønsker at skifte skærm midt i spillet. Concept Nyx gør nemlig brug af edge-computing, hvor tunge spil kan spilles over alt i hjemmet og samtidig deles på tværs af det lokale netværk.

Nu har Dell Technologies taget skridtet videre og undersøgt, hvordan Concept Nyx kan udvikle gamingoplevelsen samtidig med, at de optimerer måden, man samarbejder på.

Fremtidens personlige gamingoplevelse med Concept Nyx Game Controller og Dashboard
Dell Technologies hæver barren og har udviklet to nye teknologikoncepter, der kan hjælpe med at optimere gamingoplevelsen: Concept Nyx Game Controller og Concept Nyx Dashboard.

 Concent Nyx Game Controller bygger på en idé om at indsætte en smart fingeraftrykslæser på en gamingcontroller. På den måde vil personlige indstillinger få en helt ny betydning. Brugerne kan nemlig via fingertryksaflæseren hurtigt logge ind på enheder og skærme, hvilket vil føre dem direkte tilbage til, hvor de forlod spillet sidst. Brugerne får også mulighed for at streame direkte til enhver af hjemmets enheder ved blot at pege controlleren mod enheden og trykke på en enkelt knap – eller bruge stemmestyring til at oprette forbindelse.

 Concept Nyx Dashboard giver brugerne mulighed for at se, hvad vennerne spiller og hurtigt få adgang til pågældende spil. Konceptet byder også på en split-screen-oplevelse, så én enkelt skærm både kan anvendes til at spille samtidig med, at der kører en film eller serie på den anden del af skærmen. Eller endnu bedre: køre to spil på én gang.

 Concept Nyx som fremtidens samarbejdsplatform
Ved at kombinere Concept Nyx’s edge-computing med kunstig intelligens er det muligt at få et system, der leverer let tilgængelige og fordybende oplevelser, der rækker langt ud over gamingoplevelsen.

Concept Nyx giver nu endnu flere muligheder for gaming og samarbejdeConcept Nyx Companion, er en tabletlignende enhed, der også kan ses og tilgås i Virtual Reality og Mixed Reality-miljøer. Konceptet er tænkt som et værktøj, der kan anvendes i flere forskellige virtuelle samarbejdsrum for at sikre, at en brugers indhold kan findes ét bestemt sted – også selvom de bevæger sig mellem rum og opgaver. Det vil gøre en ende på de dage, hvor der skulle tages billeder af whiteboards og kopieres noter fra ét sted for at uploade dem til et andet. Brugerne vil nemlig blot kunne tage screenshots af deres projektrum eller kopiere indhold til deling på tværs af skærme.

Kombineret med Concept Nyx Stylus, der er en digital pen, kan man indtaste noter med stemmen eller med pennen og trække og slippe dem mellem digitale og virtuelle samarbejdsrum.

Med Concept Nyx Spatial-kameraet er der tænkt over, hvordan virtuelle og fysiske rum kan kombineres. De fleste har været i et videokald, hvor en deltager har været nødt til at gå væk og klare noget uden for kameraets rækkevidde. Men i stedet for at efterlade en tom skærm, skal man med dette koncept blot vinke med sin hånd. Herefter forbliver deltageren til stede på skærmen som en intelligent avatar, selvom personen er væk fra kameraet. Det er takket være gestik, bevægelsessporing, billedteknologi og viden om videokald, der, når det kombineres med AI-software, vil lære brugerens bevægelser at kende. Det resulterer i en mere autentisk repræsentation ved fremtidige interaktioner.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>