Ny Check Point-kanalchef vil cybersikre danske SMV’er med partnerprogram
Hjem SIKKERHED Ny Check Point-kanalchef vil cybersikre danske SMV’er med partnerprogram

Ny Check Point-kanalchef vil cybersikre danske SMV’er med partnerprogram

Af Redaktionen

Check Point Software Technologies har netop introduceret sit nye partnerprogram, der ikke blot giver partnere mulighed for at udvikle egne kompetencer, men også giver danske SMV’er nye redskaber i værktøjskassen, når det kommer til at afværge cybertrusler.

I spidsen for den danske indsats står Check Points nye Channel Account Manager, Christian Dupont.

 Check Point Software Technologies har netop lanceret sit nye partnerprogram, der har fokus på at dygtiggøre partnere og simplificere cybersikkerhed. Det nye partnerprogram er lanceret med en forudsigelig og gennemsigtig prismodel, der giver partnerne løbende overblik over omkostningerne som leverandør af Check Points løsninger. Derudover giver partnerprogrammet de deltagende partnere mulighed for at udvikle medarbejderne og supportere virksomhedens kunder, som ofte er små og mellemstore virksomheder (SMV’er), yderligere.

“Med mine mere end 20 års erfaring med it-kanalen og indsigt i både producenter, distributører og forhandlere har jeg bevidnet, hvordan mange danske virksomheder ikke har interesseret sig synderligt for cybersikkerhed. Efterhånden får flere og flere dog heldigvis øjnene op for alvoren af et cyberangreb, hvor et par ugers driftsstop for mange virksomheder vil betyde, at de må dreje nøglen om. For at det ikke sker, skal vores samarbejdspartnere løbende klædes på og uddannes, så de kan levere vores løsninger og sikre danske SMV’er data og it-infrastruktur i bredeste forstand,” påpeger Christian Dupont, der er Channel Account Manager hos Check Point Software Technologies.

Nye metoder og sikkerhedsvåben
Det opdaterede partnerprogram har fokus på at levere AI-optimerede sikkerhedsløsninger via skyen til partnernes slutkunder. For at optimere partnerprogrammet er det derfor blevet udvidet og opdateret med:

  • Ny Check Point-kanalchef vil cybersikre danske SMV’er med partnerprogramNye prismodeller – Den nye prisstruktur er forbrugsbaseret, giver løbende overblik over omkostninger og indeholder den største rabatstruktur, som Check Point hidtil har tilbudt.
  • Gratis certificeringer – Partnere kan efteruddanne deres medarbejdere gratis med Check Point-certificeringer. Certificeringerne dækker en lang række temaer, så partnerne kan vælge dem, der passer bedst til deres behov.
  • Højere specialisering – Yderligere uddannelser, der giver mulighed for at specialisere sine medarbejdere i endnu højere grad.
  • En ny app – Den nye og forbedrede app har femdoblet brugen af Check Points app. I app’en er det nu muligt at tilgå træning, fagekspert og registrere indgåede aftaler i realtid.

Om programmet siger Christian Dupont:

“Jeg ser det som en af vores fineste opgaver at dele ud af vores viden, så vores partnere er godt rustet med de seneste udviklinger teknologier og tendenser. Vores egne undersøgelser viser, at angrebne mod danske virksomheder er på himmelflugt. I 2023 var danske virksomheder i gennemsnit under angreb 1.079 gange. Derfor skal vi også bygge sikkerhedsmuren højere ude i de danske virksomheder.”

“Det mener jeg i høj grad, at vores nye partnerprogram kan medvirke til. Mange SMV’er har ikke en dedikeret it-afdeling, og derfor sætter de deres lid til deres it-sikkerhedsleverandør. Og det er netop her, vi sætter ind med vores nye partnerprogram, så vi og vores partnersetup er med til at forbedre og opkvalificere vores partneres kompetencer inden for cybersikkerhed,” afslutter han.

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>