Nyt DECT-headset fra Poly giver ultimativ klarhed til samtaler

Savi 7300 Office-serien, som er certificeret til Microsoft Teams, giver både maksimal sikkerhed og privatliv til kritiske opkald.

Nyt DECT-headset fra Poly giver ultimativ klarhed til samtaler
Savi 7300 Office Series – Lifestyle

Poly  introducerer i dag Savi 7300 Office Series, den seneste tilføjelse til virksomhedens sortiment af de populære Savi trådløse headset.

Savi 7300 serien, der har forbedret DECT™ sikkerhed og Poly’s best-in-class lyd, giver det højeste niveau af beskyttelse af personlige oplysninger samt fantastisk lydkvalitet til alle samtaler, selv i åbne rum som callcentre og kundeserviceomåder.

“Fortrolighed og sikkerhed er fortsat to af de mest efterspurgte funktioner, som globale ledere, især inden for finansielle services, regeringer, sundhedsvæsen og kontaktcentre kigger efter i headsets til deres medarbejdere,” siger John Lamarque, vice president and general manager, voice collaboration hos Poly.

“Hos Poly adresserer vi disse behov direkte med professionelle trådløse headset, som vores kunder kan stole på.”

Mere privatliv og sikkerhed

Savi 7300 Office-serien tilbyder Poly ‘s Acoustic Fence-mikrofonteknologi, så man bliver hørt, klart og tydeligt. Savi 7300 Office-serien har den nyeste trådløse DECT™-teknologi og sikrer, at selv meget strenge interne sikkerhedskrav til trådløse headset bliver opfyldt. Savi 7300 Office-serien er designet til det højeste niveau af DECT ™ på sikkerhedstrin C og det forbedres yderligere med 256-bit AES-kryptering, som er samme niveau af beskyttelse som militær kommunikation.

Overlegen tæthed

Savi 7300 Office-seriens avancerede brug af DECT™-spektret giver to gange bedre tæthed sammenlignet med andre DECT-headset, og det giver flere mennesker mulighed for at arbejde i samme område uden at miste forbindelse.

Savi 7300 Office-serien er ideel til brancher, der regelmæssigt behandler følsomme oplysninger i tætte callcenterområder, som økonomi og sundhedspleje, hvor sikker ydeevne og forbindelse er vigtige for den daglige drift, uanset hvor mange andre, der befinder sig i nærheden, når man tager et opkald.

Microsoft Teams “Open Office”-certificering

Takket være Acoustic Fence-teknologien er Savi 7300 Office-serien tildelt Microsoft Teams “Open Office”-certificering, der bekræfter, at headsettet, i et åbent rum, kun opfanger stemmen fra headsetbrugeren, men ikke lyden fra andre. Ud over Teams-certificeringen leveres Teams-versionen af Savi 7300 Office-serien med en dedikeret Teams-knap, så det er let at starte et møde og holde sig opdateret – og stadig lyde godt.

”Behovet for sikkerhed og beskyttelse af private data har aldrig været en mere kritisk del af det, som virksomheder kræver af deres udstyr end i dag,” siger Mohamed Alaa Saayed, ICT Industry Director & Fellow – Connected Work, Frost & Sullivan.

”Organisationer har travlere end nogensinde før, og arbejdspladser som callcentre er ofte indgangspunktet for nogle af de vigtigste samtaler – fra sundhedsvæsen over finansiering til kundeservice – hvilket gør privatlivets fred og pålidelighed i Savi 7300 Office Series endnu vigtigere for at holde hverdagens drift problemfri og sikker.”

Savi 7300 Office-serien er tilgængelig i dag på Poly.com og via autoriserede forhandlere over hele verden. Find mere information om priser og tilgængelighed på: Savi 7300 Office Series.