Sagio bliver en del af Consit Gruppen
Hjem NYHEDER Sagio bliver en del af Consit Gruppen

Sagio bliver en del af Consit Gruppen

Af Redaktionen

Consit Gruppen har pr. 1. august 2021 købt majoriteten i Sagio, som udvikler og markedsfører komplette betalings- print- og ID-løsninger.

Sagio bliver dermed en del af Consit Gruppen, som i forvejen består af datterselskaberne Dynateam, Global Solutions 365, Easyflow Agency, IVIN Analytics og Nordic NDC.

Consit Gruppen er Microsoft Gold Partner og har i mere end 23 år leveret IT-forretningsløsninger, digitale løsninger og professionel rådgivning inden for områderne ERP, BI, CRM, E-Handel og Digital Branding, mens Sagio udvikler, producerer og sælger avancerede betalings- print- og ID- løsninger til både private virksomheder og til offentlige organisationer.

”Gennem sine mange år i branchen har Sagio opnået en stærk position på markedet og mere end 500.000 brugere benytter dagligt Sagio’s løsninger. Kundelisten omfatter 130 virksomheder inden for mange forskellige brancher og teknologisk arbejder Sagio med mange af de samme værktøjer som vi gør i Consit Gruppen. Sagio passer derfor utrolig godt ind i vores struktur, hvor hvert datterselskab er specialister indenfor deres specifikke område, men samtidig er en del af et samlet digitalt hus, hvor løsninger og kompetencer komplementerer hinanden. Vi har allerede identificeret mange spændende synergier som bliver til stor gavn for vores fælles kunder”, siger Morten Skovby, Adm. Direktør i Consit Gruppen.

Sagio bliver en del af Consit Gruppen”Vi glæder os rigtig meget til at blive en del af Consit Gruppen hvor vi får mulighed for at blive en del af en koncern i vækst og som består af nogle rigtig spændende virksomheder med en masse dygtige kompetencer som vi ser frem til at arbejde sammen med. Strukturen i Consit Gruppen gør at vi fortsat kan arbejde dedikeret med de løsninger og kunder som vi brænder for og samtidig kan udnytte de åbenlyse synergier som der er i forhold til både teknologi og kunder”, siger Nicholas Andreasen, direktør i Sagio. Han fortsætter som direktør i Sagio, som flytter ind i de nyrenoverede lokaler på Roskildevej 16 i Albertslund, hvor Consit Gruppen har domicil.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>