Frost & Sullivan kalder Poly verdens mest innovative headset-udvikler
Hjem NYHEDER Frost & Sullivan kalder Poly verdens mest innovative headset-udvikler

Frost & Sullivan kalder Poly verdens mest innovative headset-udvikler

Af Redaktionen

Poly har været først på markedet med adskillige headsets, der gjort virksomheden til den teknologisk førende udvikler af professionelle headsets.

Frost & Sullivan kalder Poly verdens mest innovative headset-udviklerI september udgav Frost & Sullivan en analyse af det globale, professionelle headsetmarked, og Poly bliver anerkendt som Global Technology Innovation Leader i 2020. Det bygger Polys engagement i kundernes behov, fokus på teknologitendenser og de mange innovative headsets, der har etableret Poly som førende teknologivirksomhed. Poly bygger på, at ‘one size does not fit all’.

“Poly har udviklet mange forskelligartede headsets, hvor forskelle inkluderer produkternes formfaktor, funktioner, levering og klargøring, styring og helt overordnet den værdi du får af dit headset. Indenfor professionelle headsets opdaterer Poly løbende to af de mest modelserier – flagskibet Blackwire PC USB- og UCC-headset, og EncorePro-familien til callcentre,” siger Alaa Saayed ICT Industry Director hos Frost & Sullivan. “I dag har Blackwire-serien fem forskellige stilfulde typer (Blackwire 3200, Blackwire 3300, Blackwire 5200, Blackwire 7225 og Blackwire 8225) med det nyeste inden for pc-lydteknologi, aktiv støjreduktion (ANC), førsteklasses klarhed i lyden, og support for UCC-platforme.”

Nogle af modellerne i Polys professionelle headset-serie inkluderer:

  • Blackwire 3300: kabel, mono og stereo USB og UCC-enheder til PC
  • Blackwire 7225: kabel, uden boom, USB og UCC-headset med ANC til PC
  • Blackwire 8225: kabel, et førsteklasses USB- og UCC-headset til PC og avanceret hybrid ANC og Acoustic Fence-teknologi til maksimal støjreduktion for både slutbrugeren og den anden ende af samtalen
  • EncorePro 300: et kablet entry-level headset til callcentre
  • Savi 7200 Office: et trådløst DECT-headset til at tage over hovedet til traditionelle og stationære IP-telefoner – fås i to modeller
  • Savi 8200 Office og UC-serien: trådløse DECT-headset med flere tilslutningsmuligheder, samt avancerede funktioner og egenskaber, såsom close conversation limiting og ANC (Savi 8220)
  • Voyager 4200 og 5200 Office-serien: De første trådløse Bluetooth®-headset med flere tilslutningsmuligheder til basestationer til brugere af stationære telefoner
  • Voyager 4245 Office: Det første konvertible tre-i-ét-headset samlet i et trådløst Bluetooth-headset med en basestation til callcenteret

Polys brede portefølje tilbyder professionelle headsetmodeller, hvor mange produkter har avanceret ANC-teknologi. Derudover tilbyder virksomheden det bredeste udvalg til Microsoft Teams-certificerede headset med mere end 24 headsets og personlige bærbare højttalere. Disse løsninger suppleres med en af ​​de mest avancerede softwaretjenester til analyse og styring af virksomhedens headsets.

“Vi er beærede over at blive anerkendt af Frost & Sullivan som ‘2020 Global Technology Leader’,” siger Christine Roberts, Senior Vice President og General Manager for headsets til virksomheder hos Poly. “Fra vores dybe arv i headsetmarkedet til den innovation, der driver vores konstante produktudvikling og partnerintegrationer, er vores passion for at muliggøre meningsfulde menneskelige forbindelser gennem teknologi – uanset hvor du er – i spidsen for alt, hvad vi gør.”

“I løbet af COVID-19 har vi oplevet en hidtil uset efterspørgsel efter Polys professionelle headsets. For at junne arbejde sikkert under pandemien ændrede Poly hvordan produktionssteder var sat op, og implementerede specifikke sikkerhedsprotokoller, involverede nøgleleverandører og kontraktproducenter for at udvide produktionskapaciteten. Derefter prioriterede vi ordrer fra frontlinje-kriseteams, regeringer og sundhedsorganisationer. Det styrkede også Polys normale relationer med kanalpartnere og it-tjenesteudbydere”, bemærkede Saayed. “Ved at muliggøre effektiv kommunikation og samarbejde samt større produktivitet hjælper Poly virksomheder og brancher med at komme videre med implementeringen af ​​nye end point-teknologier.”

Hvert år analyserer Frost & Sullivan virksomheder, der har vist sig enestående dygtige til at udvikle og udnytte nye teknologier, der leverer betydelig værdi for kunderne.

Frost & Sullivans analyser anerkender virksomheder i en række regionale og globale markeder for fremragende præstationer og for overlegen performance inden for områder som lederskab, teknologisk innovation, kundeservice og strategisk produktudvikling. Analysehusets brancheanalytikere sammenligner aktører i markedet og vurderer deres performance gennem dybdegående interviews, analyser og omfattende yderligere research for at identificere best practice i branchen.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>