Palo Alto Networks udgiver nu fremtidens automatiske sikkerhedsplatform: Cortex XSIAM
Hjem SIKKERHED Palo Alto Networks udgiver nu fremtidens nye automatiske sikkerhedsplatform: Cortex XSIAM

Palo Alto Networks udgiver nu fremtidens nye automatiske sikkerhedsplatform: Cortex XSIAM

Af Redaktionen

Verdens største it-sikkerhedsvirksomhed åbner for at alle kan bruge den nye Cortex XSIAM-platform, som fuldstændig ændrer den måde, som data, automatiseringer og sikkerhedsanalyser behandles i enterprise- og cloud-miljøer.

Palo Alto Networks, en af markedets absolut største it-sikkerhedsvirksomheder, gør det i dag muligt for alle at få adgang til Palo Alto Networks next-generation automatiske cybersikkerhedsplatform, Cortex XSIAM til enterprise-virksomheder, som radikalt ændrer måden hvorpå data, automatiseringer og analyser benyttes på tværs af både virksomheden og dets cloud-miljøer.

Cortex XSIAM har en indbygget SOC (Security Operation Center), hvor it-sikkerhedsprofessionelle får det fulde overblik over alle potentielle trusler ved hjælp af intelligent dataintegration, machine learning-baseret trusselsbilleder, avancerede automatiseringer og proaktive analyser af virksomhedens it-miljø for at reducere angrebsflader. I gennemsnit opfanger en Cortex-baseret SOC en trussel på ti sekunder og reagerer på højrisikotrusler på et minut, hvilket reducerer op imod 80 procent af de advarsler, som SOC-ansatte normalt ville have behov for at analysere og reagere på.

God feedback fra early adopters

Cortex XSIAM har fungeret i en lukket testperiode for early adopters, og feedbacken har været god. Udviklingspartnere rapporterede om færre angreb, færre falskt positive hændelser, mere synlighed og mindre spildt arbejdstid.

”SOC benyttes af de bedste cybersikkerhedsprofessionelle, og det er på tide, at de har den rigtige platform til at få deres job udført effektivt. Vi ønsker at give vores kunder en ny tilgang til SOC-drift med fokus på resultater, effektivitet og produktivitet. Cortex XSIAM etablerer en autonom SOC, hvor organisationer kan reagere på trusler på en brøkdel af den tid, det tager i dag, og analytikere kan fokusere på de højest prioriterede hændelser. Fremtidens SOC vil blive bygget på kunstig intelligens og automatisering – enhver anden tilgang er bestemt til fiasko.,” siger Lee Klarich, Chief Product Officer, Palo Alto Networks.

Palo Alto Networks udgiver nu fremtidens automatiske sikkerhedsplatform: Cortex XSIAMCortex XSIAM opererer på tværs af både enterprise-organisationen og cloud-miljøer og skaber en ægte end-to-end-sikkerhedsløsning.

Palo Alto Networks Cortex XSIAM er tilgængelig i dag med fuld support fordelt på tværs af cloud-lokationer for at leve op til lokal og regional lovgivning.

 

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>