Verizon Business implementerer Extremes netværksløsninger på Liverpool Anfield Stadium
Hjem LEVERANDØRVERIZON Verizon Business implementerer Extremes Networks netværksløsninger på Liverpool Anfield Stadium

Verizon Business implementerer Extremes Networks netværksløsninger på Liverpool Anfield Stadium

Af Redaktionen

Verizon Business har indgået i partnerskab med Extreme Networks, Inc. (Nasdaq: EXTR), førende virksomhed inden for cloud-netværk, for at implementere trådløse opkoblingsmuligheder på Liverpool FC’s Anfield Stadium som en del af Extremes partnerskab med Premier League-klubben.

Implementeringen, der forventes at begynde senere i år, inkluderer Extreme wifi-Fi 6-adgangspunkter, der kan levere den wifi-forbindelse i høk kvalitet og med lav latency, der kræves for at kunne understøtte de bedste fanoplevelser – køb af billetsalg over mobilen, kontantløse betalinger, shopping i teambutikken, videostreaming og nye digitale og engagerende oplevelser.

Liverpool Football Club blev grundlagt i 1892 og er den mest succesrige britiske klub nogensinde med 19 ligatitler og seks Europa Cups. Anfield Stadium har i øjeblikket en siddekapacitet på 54.000 og er ved at blive ombygget til at rumme over 61.000 tilskuere ved starten på 2023/24-sæsonen.

Som en del af partnerskabet vil Liverpool FC også bruge ExtremeAnalytics til at få realtidsindsigt i data som f.eks. fantrafik, appbrug på tværs af stadion og populære tilbud. ExtremeCloud vil gøre det muligt at overvåge og kontrollere wifi-kapaciteten og effektiviteten, enhedskonfiguration og analyser samt få et overblik over netværkets sundhed, ydeevne og sikkerhed.

Tidligere i år annoncerede Extreme Networks og Verizon Business indgåelsen af deres partnerskab for at skabe det absolut bedste netværksløsning med mulighed for realtidsindsig til store begivenheder og arenaer i Europa og i stillehavsområdet. Verizon og Extreme har en succesfuld historie med fælles distribution for virksomheder og organisationer som NHL, NASCAR og NFL m.fl.

Verizon Business har en dedikeret strategi over for de stadion- og arenakunder, der udnytter Verizons innovative teknologi og network as a service-tilbud, der inkluderer en omfattende brancheekspertise og vigtige teknologipartnerskaber med afsæt i 5G-investeringer på flere end 75 store offentlige arenaer rundt om i verden.

“Vi er glade for at samarbejde med Extreme om at transformere Anfield Stadium til et sted, hvor den digitale oplevelse er bedst. I takt med, at vi fortsætter med at bruge vores ekspertise på store stadioner rundt om i verden, skaber vi innovative fanoplevelser, som reducerer køtiderne, som effektiviserer driften på selve kampdagen osv.,” siger Massimo Peselli, CRO, Global Enterprise & Public Sector, Verizon Business.

Verizon Business implementerer Extremes netværksløsninger på Liverpool Anfield Stadium“Vi har sat barren for, hvor fantastisk det kan være at få den netværks-forbindelse, der er nødvendig for at højne fanengagementet og skabe en drift i verdensklasse på stadions. Partnerskabet med Verizon om endnu en implementering betyder, at Liverpool FC vil være i stand til at tilbyde den næste generation af engagerende oplevelser via et pålideligt og højtydende netværk. Derudover vil automatisering og information sætte Liverpool FC i stand til at skabe innovative, personlige oplevelser for fans, samtidig med at arenaent fungerer problemfrit,” siger Norman Rice, COO, Extreme Networks.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>