Garmin lancerer den helt nye motorcykelnavigator, zūmo XT

Garmin International, Inc., en enhed af Garmin Ltd. (NASDAQ: GRMN), annoncerede i dag zūmo XT GPS-motorcykelnavigator til terræn, designet til at hjælpe ryttere med finde de bedste og mest spændende ruter.

Garmin lancerer den helt nye motorcykelnavigator, zūmo XT 1Den handskevenlige zūmo XT touchscreen introducerer en ny ultraklar 5,5-tommer skærm med skarp HD-opløsning. Den robuste zūmo XT er beregnet til at modstå det mest strenge vejr og ujævne terræn og er regnbestandig1 og smedet til militær klasse 810G dråbsteststandarder. Førere vil også sætte pris på zūmo XT’s alsidighed, med et hurtigt tryk på en knap, hvor man nemt kan skifte mellem gadekortvisninger, topografiske kort eller BirdsEye satellitbilleder for at få den bedst mulige visning af rute.

”Zūmo XT kan klare enhver form for eventyr, uanset vejr eller terræn, den klarer sig, uanset hvor rytteren vælger at køre hen,” udtaler Dan Bartel, Garmin vicepræsident for globalt forbrugersalg.

”Med sin nye, større skærm, der tilbyder en imponerende ultraklar touchscreen, vil ryttere have fordelen ved let at se deres skærm selv på lyse solrige dage. Synligheden af ruten fremad forbedres yderligere med et valg om at montere zūmo XT i traditionelt landskabs- eller portrættilstand.”

Zūmo XT kan prale af imponerende funktioner, der starter med nye Garmin Adventurous RoutingTM-muligheder, der finder de mest spændende og naturskønne ruter. Eventyrryttere – der søger mere end talt sving-for-sving navigation fra deres zūmo – kan udforske nye steder takket være forudindlæste topografiske kort. Garmin ExploreTM 2 hjælper eventyrsøgere med let at planlægge ture og senere tilgå ruter, spor og waypoints på tværs af deres elektroniske enheder, herunder zūmo XT, en smartphone3 eller en computer. Derudover kan ryttere få adgang til fantastiske Birdseye satellitbilleder med direkte downloads til enhed, som ikke kræver et abonnement.

Sightseeing har aldrig været enklere med zūmo XTs udvalg af funktioner, der inkluderer iOverlander seværdigheder, TripAdvisorTM-rejsebedømmelser og FoursquareTM-indhold – der tilbyder millioner af populære steder at udforske.

Lagring eller deling af eventyr klares hurtigt med den nye track recorder indbygget i navigationsenheden. Brugere kan trådløst importere3 deres foretrukne afprøvede GPX-filer efter at have parret deres telefoner til zūmo XT ved hjælp af den gratis Garmin DriveTM-app. Derudover giver den praktiske Garmin Drive-app ryttere adgang til smarte underretninger, realtidsbrændstofpriser og live4-trafik og vejr.

Zūmo XT er designet med indbygget bekvemmelighed og tilbyder en række sikkerhedsfunktioner, herunder BluetoothTM-håndfri opkald5, rytteralarmer for potentielle farer6, automatisk anmeldelse af hændelser for familie eller kære i tilfælde heraf, og muligheden for at parre zūmo XT med en kompatibel7 Garmin inReach satellitkommunikator til tovejs-tekstning, kritisk placeringsdeling og interaktiv SOS. Motorcyklister kan streame deres yndlingsmusik på deres smartphones gennem zūmo XT eller ved at bruge MP3-filer, der er gemt på navigatoren. Indbygget Wi-Fi® gør det muligt for ryttere nemt at opdatere kortene og softwaren på zūmo XT uden besværet med at bruge en computer. Kørere kan slutte enheden til konstant strøm eller stole på zūmo XTs forlængede batterilevetid, der kan vare op til seks timer (3,5 timer med baggrundsbelysning på 100%).