Poly og Zoom skaber sammen det perfekte Hybride arbejdsmiljø med nye integrerede bordtelefoner til Hot Desk- og fælleskontorer
Hjem NYE PRODUKTER Poly og Zoom skaber nu sammen det perfekte Hybride arbejdsmiljø med nye integrerede bordtelefoner til Hot Desk- og fælleskontorer

Poly og Zoom skaber nu sammen det perfekte Hybride arbejdsmiljø med nye integrerede bordtelefoner til Hot Desk- og fælleskontorer

Af Redaktionen

Zoom Phone-certificering til Poly Edge E-serien af erhvervsrettede bordtelefoner hjælper virksomheder med at skabe effektive hot desk-kontormiljøer.

Poly har udvidet sit samarbejde med Zoom Video Communications til at skabe de bedste løsninger til virksomheder, som vil skabe hot desk-pladser, pladser som virksomhedens ansatte deler mellem sig, når de på skift er på kontoret eller på hjemmearbejdspladsen – en fundamental del af hybridkontoret.

Polys nyeste Edge E-serie af bordtelefoner med Smart-funktioner er nu blevet Zoom Phone-certificeret, hvilket betyder, at de er endnu tættere integreret med Zooms økosystem af telekommunikationsfunktioner. Med Edge E-enhederne kan ansatte blandt andet tage alle Zoom-kald direkte fra telefonen og udnytte alle indbyggede, intelligente egenskaber i Zooms smarte tjeneste af samme navn.

Poly Edge E har blandt andet indbygget Acoustic Fence og NoiceBlok AI, to funktioner til at fjerne al omkringliggende lyde både for den ansatte, men også for personen i den anden ende af samtalen, så samtalen er krystalklar.

Ligeledes er det muligt for ansatte at sætte sig ved en hvilken som helst hot desk plads, logge ind med sin kontooplysninger og være klar til arbejde på ingen tid. Det er den perfekte løsning til et arbejdsliv uden fast kontorplads.

Poly og Zoom skaber sammen det perfekte Hybride arbejdsmiljø med nye integrerede bordtelefoner til Hot Desk- og fælleskontorer”Forholdet mellem Poly og Zoom fortsætter med at vokse sig stærkere på grund af vores fælles fokus på at levere bedre hybride arbejdsoplevelser, uanset om kunderne er i kontorbygninger eller hjemmekontorer. Forbindelsen med andre hybride arbejdskolleger blev noget forstyrret efter pandemien, da folk begyndte at vende tilbage til nydesignede hot desks og touchdown-rum,” siger Ahmed Sousa, Senior Director Systems Engineer hos Poly.

 

 

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>