Philips Professional Display Solutions lancerer nyt natbords-TV med indbygget Chromecast

Philips Professional Display Solutions har videreudviklet deres succesfulde Professional natbords-TV med en række nye funktioner.

Philips Professional Display Solutions lancerer nyt natbords-TV med indbygget Chromecast 1Det nye forbedrede HeartLine-TV er blevet designet til sundhedssektoren og har forbedret patientkomfort med en 19” skærm, indbygget Chromecast og adgang til Google Play Store. TV’et kan installeres tæt på patienter og er specifikt designet til et følsomt og sårbart hospitalsmiljø, da det er nemt at rengøre, hvilket begrænser væksten af de mest almindelige mikroorganismer.

“Med Philips dedikation og tætte bånd til sundhedssektoren sluttes ringen med denne videreudvikling af vores natbords-TV-system, der kombinerer billede og lyd i verdensklasse med de unikke krav, som sundhedssektoren stiller,” siger Jeroen Verhaeghe, Product Manager hos Philips Professional Display Solutions og fortsætter: “Denne nytænkende innovation viser vejen for, hvordan man kan bringe et TV, beregnet til underholdning, ind på hospitalsafsnit, plejehjem og genoptræningscentre.”

Indbygget Chromecast

Heartline er det første TV designet specifikt til sundhedssektoren. Den indbyggede Chromecast-funktion muliggør problemfri, trådløs afspilning af film, præsentationer og mere fra enheder såsom smartphones, bærbare computere og tablets på det Android-styrede Philips Professional TV. Desuden er Chromcast omkostningseffektiv, da den ikke kræver ekstra hardware og er sikker til professionelt brug. Brugerne skal blot trykke på Chromecast-ikonet på deres iOS- eller Android-smartphone, tablet eller bærbare computer for at starte streamingindhold fra tusinder af apps, og de kan bruge deres enhed som fjernbetjening.

Opfylder sundhedsområdets krav

Hygiejne og rengøringsrutiner er afgørende for ethvert sundhedsområde. Philips HeartLine bruger et JIS Z2801-kompatibelt antimikrobielt tilsætningsstof i rammen af TV’et. Dette skaber et beskyttende skjold, der hindrer væksten af de mest almindelige mikroorganismer, såsom Staphylococcus aureus (Gastroenteritis), Escherichia coli (E Coli) og Klebsiella (lungebetændelse), og gør det ideelt til installation tæt på patienter.

Heartline-TV’et er udstyret med en hærdet flad front med sikkerhedsglas, hvilket gør det nemt at rengøre. Glasset er hydrofobt og afviser fingeraftryk. Der er ingen hævede knapper, hvilket betyder, at der ikke er sprækker, som bakterier kan gemme sig i. De indbyggede berøringsfølsomme knapper kan nemt slås fra under rengøringen via en knap på bagsiden af TV’et.

TV’er har også en galvaniseret isolering, der sørger for den sikrest mulige forbindelse mellem patientens hovedtelefoner og dette Healthcare TV fra Professional Display Solutions. På den måde kan strøm ikke gå fra hovedtelefonens kredsløb til det omgivende elektriske miljø, hvilket sikrer både patient og følsomme medicinske instrumenter.

Overlegen brugervenlighed giver øget patientkomfort

Heartline-TV’et har en fantastisk brugervenlighed med de integrerede trykfølsomme knapper, der lyser, når patienten holder en finger hen til dem. Desuden gør et integreret læselys placeret under TV’ets bund det muligt for patienter at læse både dag og nat, og en knap på forsidens trykfølsomme panel styrer lyset og regulerer styrken.

Android-økosystemet sørger for, at alle apps skifter til det sprog, som patienten har valgt i menuen, for at optimere komforten. Derudover vil patientens favorit TV-kanaler, YouTube-kanaler og andre streamingtjenester være tilgængelige under deres personlige konti, så alt vil føles bekendt, nemt og behageligt at bruge.

Philips Professional Display Solutions’ indholdsstyringsplatform – CMND & Control

HeartLine-TV’et er aktiveret, så der er adgang til hele CMND-indholdsstyringsplatformen fra Philips Professional Display Solutions. Dette giver både maksimal fleksibilitet for den, der installerer TV’et, og komfort for patienten. Installation, konfiguration, vedligeholdelse samt oprettelse af et overbliksbillede kan gøres via fjernbetjening, hvilket sparer den, der står for installationen, både tid og penge.

Via CMND & Control er det muligt for patienten at lave et tilpasset overblik. Dermed kan de kan få et personaliseret TV på deres eget sprog og med deres foretrukne kanaler. Desuden kan sundhedsudbyderen vise vigtig og relevant patientinformation.

Miljø og tilgængelighed

Heartline-TV’et har en 12V DC-strømindgang og har modtaget et IEC 60601-1 certifikatet for elektrisk medicinsk udstyr. TV’et har Android 7 OS, der kan opdateres, hvilket sikrer, at softwaren har den nyeste sikkerhed.

Alle Philips TV er designet til at minimere strømforbruget, hvilket reducerer det miljømæssige aftryk og samtidig tilbyder lavere driftsomkostninger.