Polestar afslører globalt salgstal og annoncerer vækstplaner forud for børsnotering
Hjem BÆREDYGTIGHED Polestar afslører globalt salgstal og annoncerer vækstplaner

Polestar afslører globalt salgstal og annoncerer vækstplaner

Af Redaktionen

Det svenske elbilbrand Polestar buldrer frem verden over, og alene det sidste år har virksomheden øget sin globale tilstedeværelse fra 10 til 19 markeder.

Samtidigt har Polestar fordoblet sit detailaftryk og bekræfter med globalt salgstal på 29.000 solgte biler i 2021 ambitiøse ekspansionsplaner for de kommende år.

Det progressive performance-bilmærke Polestar har for alvor cementeret sin position som et innovativt og højt efterspurgt bilmærke. Nu bekræfter virksomheden, at man alene i 2021 tredoblede salget i forhold til året før svarende til en vækst på godt 185 pct. og således nåede i mål med 29.000 solgte biler på verdensplan i 2021.

Den globale tilstedeværelse blev øget fra 10 til 19 markeder med lancering i Europa, Asien og Stillehavsområdet. I første halvår af 2022 planlægger Polestar desuden at tilføje Spanien, Portugal, Irland, De Forenede Arabiske Emirater, Kuwait og Israel til markedslisten og forventer ved udgangen af 2023 af være aktiv på mindst 30 globale markeder. Ambitiøse vækstmål for et ung bilmærke, hvis foreslåede virksomhedssammenslutning med Gores Guggenheim, Inc. (Nasdaq: GGPI, GGPIW og GGPIU) fortsat forventes at blive afsluttet i første halvår af 2022.

“Vi lever op til vores mål, og det er en enormt spændende tid for mærket med nye markeder og modeller til at understøtte de ambitiøse vækstplaner, vi har sat os selv. Takket være den utrættelige dedikation fra Polestar-medarbejdere over hele verden bevæger vi os med selvtillid frem mod vores børsnotering,” siger Thomas Ingenlath, Polestars administrerende direktør.

Polestars salgschef Mike Whittington supplerer: “Med flere markedslanceringer og den fantastiske modtagelse af et udvidet Polestar 2-modelprogram har vi oplevet en stigende interesse for Polestar og et accelereret bilsalg på alle vores markeder. Vores ordreliste er lang, og vi ser frem til yderligere vækst og volumen i 2022.”

Polestar afslører globalt salgstal og annoncerer vækstplaner forud for børsnoteringNye år byder på flere lokationer og nye biler
2021 bød desuden på en fordobling af virksomhedens detailaftryk, der forventes at blive øget med yderligere 50 pct. fra 100 til 150 lokationer på verdensplan ved udgangen af 2022. Foruden åbningen af Polestar Spaces debuterede Polestar med en række større Polestar Destinations, hvis første permanente Polestar Destination åbnede i december 2021 udenfor Göteborg i Sverige.

Også tre nye Polestar-biler bliver lanceret i løbet af de kommende år, hvor den elektriske performance-SUV Polestar 3 med avanceret teknologi bliver den første i rækken med lancering i 2022.

Disclaimer
Visse udsagn i denne pressemeddelelse skal betragtes som fremadrettede udsagn som defineret i USA’s Private Securities Litigation Reform Act fra 1995. Fremadrettede udsagn omhandler generelt fremtidige begivenheder eller fremtidige finansielle eller driftsmæssige resultater for Polestar Performance AB og/eller dets associerede selskaber eller Polestar Automotive Holding UK Limited. Du kan identificere fremadrettede udsagn ved hjælp af terminologi som “kan”, “bør”, “forventer”, “agter”, “vil”, “skønner”, “forventer”, “tror”, “forudsiger”, “potentielt”, “forventer”, “planlægger”, “søger”, “fremtid”, “foreslår” eller “fortsætter”, eller variationer af dem / lignende terminologi.

Sådanne fremadrettede udsagn er underlagt risici, usikkerheder og andre faktorer, som kan medføre, at de faktiske resultater afviger væsentligt fra dem, der udtrykkes eller antydes i sådanne fremadrettede udsagn. Intet i denne pressemeddelelse bør betragtes som en erklæring fra nogen person om, at de fremadrettede udsagn, der er anført heri, vil blive realiseret, eller at nogen af de forventede resultater af sådanne fremadrettede udsagn vil blive realiseret. Du bør ikke stole unødigt på fremadrettede udsagn, som kun gælder på den dato, hvor de er fremsat. Hverken Polestar Performance AB og/eller dets associerede selskaber eller Polestar Automotive Holding UK Limited påtager sig nogen forpligtelse til at opdatere disse fremadrettede udsagn.

“No offer” eller “non-solicitation”
Denne pressemeddelelse er ikke et tilbud om at sælge eller en opfordring til at købe værdipapirer fra Polestar Performance AB og/eller dets associerede selskaber eller Polestar Automotive Holding UK Limited, og der må heller ikke finde salg af sådanne værdipapirer sted i nogen stat eller jurisdiktion, hvor et sådant tilbud, opfordring eller salg ville være ulovligt før registrering eller kvalificering i henhold til værdipapirlovgivningen i en sådan stat eller jurisdiktion. Ingen værdipapirer må udbydes uden et prospekt, der opfylder kravene i den amerikanske Securities Act af 1933.

 

 

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>