Logpoint udnævner Michael Haldbo som Chief Financial Officer
Hjem SIKKERHED Logpoint udnævner Michael Haldbo som Chief Financial Officer (CFO)

Logpoint udnævner Michael Haldbo som Chief Financial Officer (CFO)

Af Redaktionen

Erfaren finanschef Michael Haldbo tiltræder Logpoint for at støtte og beskytte virksomheden og sikre den succesfulde transformation til et europæisk kraftcenter inden for cybersikkerhed.

Logpoint udnævner Michael Haldbo som Chief Financial Officer (CFO).

Med reference til Logpoints CEO, Jesper Zerlang, får Haldbo ansvaret for at føre virksomheden succesfuldt igennem næste fase af Logpoints udvikling til at blive et europæisk kraftcenter inden for cybersikkerhed.

“Vi er glade for at Michael tilslutter sig Logpoint, mens vi vokser ud over scale-up-fasen og bliver en etableret cybersikkerhedsvirksomhed. Michael har omfattende erfaring med at lede transformationsprojekter og opkøb,” siger Jesper Zerlang. ”Med vores nylige opkøb fra Summa Equity, har vi bevist, at Logpoint har de nødvendige kompetencer og den kritiske masse til at løfte os til næste niveau, og i takt med, at vi modner forretningsmodellen, er han et indlysende valg til at støtte og beskytte forretningen økonomisk.”

Miachael Haldbo har 20 års international og nordisk erfaring med økonomisk planlægning, analyse og strategiudførelse. Han har tidligere været CFO hos Significat, Europas førende udbyder af digitale identitetsløsninger. Michael har også haft ledelsesroller i andre virksomheder indenfor it- og betalingssektoren, herunder Nets og Unwire.

”Logpoint har et stærkt værditilbud med cybersikkerhedsløsninger i verdensklasse, konkurrencedygtige prismodeller og den fleksibilitet, der gør os i stand til at udfordre de store aktører på SIEM-markedet og blive den førende leverandør i Europa med global rækkevidde,” siger Michael Haldbo. ”Logpoint afkrydseralle felterne for mig: Scaleup, vækstmarked, en stærk forretningsmodel, overgangen til SaaS og fondsejet. Prikken over i’et er, at Logpoints løsninger adresserer en betydelig samfundsudfordring, nemlig den stadigt voksende cybertrussel, der er opstået i kølvandet på Covid-19 og krigen i Ukraine.”

Logpoint udnævner Michael Haldbo som Chief Financial OfficerLogpoint er den eneste leverandør af SIEM+SOAR i Europa. Summa Equity erhvervede en majoritetsandel i Logpoing i april 2023 for at investere i robust cybersikkerhed og opbygge et europæisk alternativ i et SIEM-marked domineret af amerikanske leverandører. Sammen vil Logpoint og Summa tackle en betydelig global udfordring, da det estimeres, at cyberhændelser årligt vil koste verdensøkonomien 7,4 billioner euro i 2023 ifølge Cybersecurity Ventures.

Logpoints Converged SIEM platform indsamler sikkerhedinformation fra hele den digitale infrastruktur. SIEM, SOAR og UEBA-teknologier anlyserer data i realtid ved hjælp af big data-analyse, avanceret machine learning og automatisering. Platformen, der er tilgængelig som SaaS, Cloud og on-premise-løsninger, giver et situationbillede, identificerer cybertrusler og giver sikkerhedsteams værktøjerne til at reagere øjeblikkeligt.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>