Arrow Electronics og Clavister udvider deres samarbejde på det svenske marked for sysikkerhed
Hjem SIKKERHED Arrow Electronics og Clavister udvider deres samarbejde på det svenske marked for sysikkerhed

Arrow Electronics og Clavister udvider deres samarbejde på det svenske marked for sysikkerhed

Af Redaktionen

Arrow Electronics og Clavister offentliggjorde i dag en ny aftale, der gør Arrow til eneforhandler af Clavisters produkter på det svenske marked.

Begge virksomheder er forpligtet til at tilbyde en bred vifte af sikkerhedsløsninger til deres forhandlerpartnere og kunder. Aftalen løber fra 1. juli 2023. 

Clavister er en europæisk cybersikkerhedsudbyder  med base i Sverige, der leverer unikke sikkerhedsløsninger til beskyttelse af missionskritiske forretningssystemer. Clavisters porteføljeomfatter netværkssikkerhed, identitets- og adgangssikkerhed samt sikkerhed til cloud-løsninger. Kunderne tilbydes stor fleksibilitet i, hvordan de ønsker at implementere de forskellige løsninger – i enterprise, hybrid eller cloud-baseret. 

“Cybersikkerhed er et nøgleområde, som Arrow fokuserer på,” siger Jes Kongsmark, CEO for Arrows enterprise computing solutions i Sverige. “Det er derfor med stor tilfredshed og tillid, at vi vil arbejde som eneforhandler af Clavisters produkter i Sverige.  I takt med at brugen af AI stiger på  markedet for sikkerhedssikkerhed, øges behovet for og efterspørgslen efter intelligente, robuste og udviklelige løsninger. Clavister har  i en årrække  været en nøglespiller i at bidrage til Arrows ekspansion på det svenske cybersikkerhedsmarked.  I henhold til den  nye aftale vil Arrow  og Clavister  arbejde sammen om dynamisk at håndtere de udfordringer, som markedet står over for og hjælpe kunderne med at  kontrollere digitale risici.  

John Vestberg, adm. direktør, Clavister ; “Jeg ser med fortrøstning fremad nu, hvor vi har underskrevet aftalen med Arrow som eneforhandler.  Clavisters ekspertise inden for cybersikkerhed og vores innovative produkter, sammen med Arrows erklærede ambitioner, gør os i stand til at levere endnu bedre værdi og robuste sikkerhedsløsninger til vores kunder.  Inden for cybersikkerhed er det vigtigt at samle forskellige kompetencer. Arrows omfattende netværk af teknisk kompetente forhandlere vil sammen med Clavisters produkter gavne  slutkunden på en afgørende måde. Gennem aftalen øger vi også  tempoet i vores ekspansionsplaner. Alle hos Clavister er begejstrede for de muligheder, der ligger forude. Vi er overbeviste om at aftalen vil være til stor gavn for vores eksisterende partnere og forhandlere, samtidig med at den vil give os øget markedsdækning fremadrettet.” 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>