Polestar lancerer ny Polestar 2 motor-variant
Hjem NYHEDER Polestar lancerer ny model Polestar 2 motor-variant

Polestar lancerer ny model Polestar 2 motor-variant

Af Redaktionen

Polestar har vind i sejlene på det danske marked, og nu lancerer det svenske performance elbilsmærke endnu en single motor-version af deres populære model Polestar 2, der gør fastback-modellen tilgængelig for et bredere publikum.

Den nye Polestar 2 Standard range Single motor, der giver en rækkevidde på op til 440 km, kan erhverves til en grundpris på 349.000 kr. eller leases fra 3.995 kr.

Der er tryk på kedlerne i Danmark hos det svenske premium elbilsmærke Polestar, der efter få måneder på de danske veje allerede udvider deres sortiment af den efterspurgte model Polestar 2.

Polestar lancerer ny Polestar 2 motor-variantStandard range Single motor-versionen er den tredje version Polestar 2 og indeholder et batteri på 64 kW, der giver en rækkevidde på helt op til 440 km. Den nye version af Polestar 2 bliver tilgængelig for et bredere publikum med en grundpris på 349.000 kr., men den kan også leases til attraktive leasingpriser gennem udvalgte partnere.

Selv til grundpris har Polestar 2 stadig den høje kvalitet, de førsteklasses komponenter og den solide køreoplevelse, der adskiller den helt elektriske fastback fra andre biler.

 

Variant Batterikapacitet Max ydelse Energiforbrug Rækkevidde (WLTP)
Long range Dual motor 78 kWh 300 kW (408 hk)

660 Nm

19,4 kWh/100 km Op til 482 km
Long range Single motor 78 kWh 170 kW (231 hk)

330 Nm

17,1 kWh/100 km Op til 542 km
Standard range Single motor 64 kWh 165 kW (224 hk)

330 Nm

17,1 kWh/100 km Op til 440 km

Da privatleasing i stigende grad bliver efterspurgt af den moderne bilist, har Polestar for nyligt valgt Nordania Leasing som ny officiel partner for leasing og finansiering, der som led i Polestars digitale strategi skal integrere finansiering og leasing som en del af købsprocessen på Polestars hjemmeside.

Nordania Leasing tilbyder privatleasing af den nye Polestar 2 single range motor med 64 kW batteri fra 3.995 kr. om måneden samt en udbetaling på 15.000 kr., men det vil dog også være muligt at lease den nye udgave af Polestar 2 gennem andre leasingselskaber som fx Leaseplan, Opendo, m.fl.

Innovative udstyrspakker

Polestar 2 er en fempersoners fastback, der kommer med en imponerende standard udstyrspakke, der bl.a. omfatter et innovativt Google automotive infotainmentsystem, kraftfuldt elektrisk drivlinje, smidig manøvrering, innovative digitale funktioner og et futuristisk design.

Ønsker man endnu mere udstyr, kan man med tilkøb af Plus-pakken bl.a. få glæde af fuldt panoramaglastag, kraftig kabinebelysning, tonet bagrude, trådløs mobilopladning, energibesparende varmepumpe og varme i for-og bagsæder samt rat. Med Pilot-pakken får man yderligere funktioner som adaptiv fartpilot og Pilot Assist, intelligente Pixel LED-forlygter, der tilpasser sig bilens omgivelser og forbedrer udsyn i fx tåge, automatisk nedblænding og kamera med 360º-synsvinkel og parkeringsassistent til alle bilens sider, når der skal manøvreres i trange omgivelser.

 

Variant Priser fra
Standard range Single motor 350.000 kr.
Long range Single motor 375.000 kr.
Long range Dual motor 399.000 kr.
Udstyrspakke
Performance-pakken 50.000 kr.
Plus-pakken 40.000 kr.
Pilot-pakken 30.000 kr.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>