Conrad Elektronik forhandler nu konnektorerne fra Molex
Hjem KANALPARTNER Conrad Elektronik forhandler nu konnektor-løsningerne fra Molex

Conrad Elektronik forhandler nu konnektor-løsningerne fra Molex

Af Redaktionen

Elektroniske komponenter fra ét enkelt sted: Konnektor-løsningerne fra Molex udvider det omfattende udvalg på Conrad Sourcing Platform.

  • Professionelle tilslutningsløsninger til det europæiske marked

  • Dette distributør-partnerskab har som udgangspunkt over 4.000 produkter i sortimentet

  • Med Molex har Conrad Sourcing Platform fået endnu et globalt brand med ombord

Conrad Elektronik arbejder konsekvent på at indfri målsætningen om at blive den førende europæiske indkøbsplatform for tekniske driftskrav, og virksomheden forhandler nu også tilslutningsløsninger fra Molex. Den amerikanske virksomhed er en af de største producenter af konnektorer på verdensplan og har som global leverandør af tilslutnings- og elektronikløsninger fokus på både kvalitet og innovation.

Conrad Elektronik forhandler nu konnektorerne fra MolexMed mere end 750 000 produkter i sortimentet gør Conrad Sourcing Platform det allerede nu muligt for dig at foretage et nemt, hurtigt og omfattende indkøb på ét og samme sted. Sortimentet af produkter fra Molex supplerer på optimal vis det sortiment, der henvender sig til fagfolk inden for elektronik, industri, automation og IT,” udtaler Michael Schlagenhaufer, Senior Director Product & Supplier Strategy hos Conrad Electronic, der glæder sig over det nye samarbejde.

Paul Keenan, der er direktør for distributionen på europæisk niveau hos Molex, er også overbevist om, at Conrad som ny distributør for det europæiske marked bliver en gevinst: ”Med Conrad som pålidelig indkøbspartner specielt for B2B-kunder når vi med vores løsninger ud til en lang række professionelle brugere i sektoren inden for industri og elektronik og kan dermed opnå en endnu større tilstedeværelse på det lokale marked.“

Der forhandles i øjeblikket over 4.000 Molex-varer på Conrad Sourcing Platform – inklusive USB-C og Molex Easy-On FFC/FPC-konnektorer. Konnektorerne og bøsningerne af typen USB-C er designet til 5 ampere og fungerer til dataoverførselshastigheder på op til 40 Gbit/s. De lodrette, overflade- og forsænkede bøsninger giver dig adskillige lodde- og monteringsmuligheder. Forsvejsede former er også en mulighed. Med deres højtemperaturbestandige og nylon-sprøjtestøbte flade tilbyder de også den nødvendige mekaniske styrke. Konnektorerne Super-Fine-Pitch og Mini FFC/FPC er ligeledes ekstremt alsidige med deres ZIF, non-ZIF, skyder, Front og Back-Flip og FPC-To-Board varianter og er kendetegnet ved en høj pålidelighed og hurtig dataoverførsel.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>