Poly lancerer Poly Sync 10: Perfekt all-in-one højttalerløsning til hjemmekontoret
Hjem TELEKOMMUNIKATION Poly har lanceret Poly Sync 10: Perfekt all-in-one højttalerløsning til hjemmekontoret

Poly har lanceret Poly Sync 10: Perfekt all-in-one højttalerløsning til hjemmekontoret

Af Redaktionen

Poly (NYSE: POLY) lancerer Poly Sync 10, en alt-i-en-højttalerløsning til ansatte på hjemmekontoret.

Selvom corona-restriktionerne for længst er lempet i Danmark, er hjemmekontoret og hybridarbejdspladsen kommet for at blive.

Det startede med din pc på spisebordet med bærbarens indbyggede webcam og et dårligt headset – og selvfølgelig irritationen ved konstant at minde folk om, at de havde slukket deres mikrofoner. I dag stilles der dog større krav til hjemmearbejdspladsen, og for mange virksomheder kan en profesionel virtuel fremtræden være afgørende i den eksterne kommunikation.

Poly lancerer Poly Sync 10: Perfekt all-in-one højttalerløsning til hjemmekontoret

Derfor lancerer Poly den nye bærbare konferencetelefon Poly Sync 10, der løser tre af de største udfordringer, når du arbejder hjemme og har brug for en nem og professionel løsning:

  • Poly Sync 10 har indbygget kvalitetsmikrofoner og højttalere
  • Den er let at bruge og kobles let til din PC
  • Er let at have med på farten og kan bruges i alle omgivelser

Det kompakte design og høje lydkvalitet omdanner dit hjemmekontor til et improviseret konferencerum. De to indbyggede mikrofoner sørger for at fange din stemme og filtrerer samtidig baggrundsstøj fra. Lyden er yderligere forbedret med fuld dupleks-lyd, som lader alle snakke og lytte på samme tid.

Alt-i-en-løsning

Polys Sync 10 giver dig alt, hvad du har brug for i en konferencetelefon og undlader uoverflødige funktioner. Nemme touch-knapper med LED lys hjælper dig med at kontrollere dine opkald uden at miste fokus, og Poly Sync 10 virker med de største levenrandører af kommunikations-og samarbejds-software og er certificeret af Microsoft og Zoom – så du ved, at det virker, når du kobler Poly Sync 10 til. Poly Sync 10 får strøm gennem sin USB-forbindelse til din computer og har en IP64-certificering, der beskytter den mod små uheldige spild af vand eller kaffe.

En fordel ved arbejde hjemmefra er, at du ikke forstyrrer dine kollegaer med musik, podcasts eller radio. Polys Sync 10 har en højkvalitetshøjtaler og en indbygget forstærker, som forvandler den bærebare konforencetelefon om til en højtaler til dit favorit lyd.

For at fremtidssikre Poly Sync 10 har Poly vedlagt en USB-A til USB-C konverter i pakken, og selve konferencetelefonen kan opdateres med nyt software gennem Poly Lens Companion app’en.
Polys Sync 10 er dermed klar til nye og eksisterende teknologier, hvor flere Poly-produkter arbejder sammen.

Polys Sync 10 er et ideelt produkt til dem, som vil forbedre deres hjemmekontor. For IT-afdelingen er Poly Sync 10 en god tilføjelse til en eksisterende Poly Sync-familie og giver flere muligheder for at optimere forskellige arbejdssituationer samt bibeholde et konstistent og familiær brugeroverflade.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>