SONY præsenterer PlayStation Classic: Den originale PlayStation 1 i ministørrelse
Hjem NYHEDER SONY præsenterer PlayStation Classic: Den originale PlayStation 1 i ministørrelse

SONY præsenterer PlayStation Classic: Den originale PlayStation 1 i ministørrelse

Af Redaktionen

Sony Interactive Entertainment løfter i dag sløret for PlayStation Classic, der en ny spillekonsol i ministørrelse, der gengiver udseendet af den originale PlayStation.

SONY præsenterer PlayStation Classic: Den originale PlayStation 1 i ministørrelse 2Den nye konsol indeholder 20 forudindlæste originalspil og lanceres den 3. december 2018.

Sony Interactive Entertainment (SIE) præsenterer i dag PlayStation®Classic, der er en ny spillekonsol i ministørrelse, der gengiver udseendet af den originale PlayStation® og leveres med 20 forudindlæste originalspil, og lanceres den 3. december 2018 i Japan, Nordamerika og Europa.

Den originale PlayStation havde sin debut i Japan den 3. december 1994 og havde med banebrydende innovation, som 3DCG-gengivelse i realtid og tilegnelse af CD-ROM, en enorm indflydelse på spilbranchen i 1990’erne og tiden derefter.

PlayStation Classics design minder om PlayStation, bl.a. knappernes layout samt controllere og dens ydre*1, men størrelsen er 45 % mindre end den originale konsol. 20 forudindlæste *2 PlayStation -spil*3 som f.eks. Final Fantasy VII (SQUARE ENIX Co.,LTD.), Jumping Flash (SIE), R4 Ridge Racer Type 4, Tekken 3 (BANDAI NAMCO Entertainment Inc.), og Wild Arms (SIE).

PlayStation Classic passer perfekt til både nostalgiske PlayStation-fans, som nød at spille på den originale PlayStation, og til gamere, der ikke har prøvet PlayStation, men gerne vil opleve klassiske PlayStation-spil fra 1990’erne.

PlayStation Classic har et medfølgende HDMITM-kabel til at forbinde en ekstern skærm, f.eks. en TV-skærm, og et medfølgende USB-kabel*4, der skal forbindes med en AC-adapter til USB (sælges separat) for at få strøm fra stikkontakten. På udvalgte understøttede titler kan brugerne spille med eller mod deres venner med de to controllere, som følger med konsollen.

SIE fortsætter med både at udvide sit udvalg af software til alle PlayStation-platforme og sine netværkstjenester for at levere underholdningsoplevelser, der kun kan lade sig gøre på PlayStation.

PlayStation Classic har en vejledende udsalgspris på € 99.99 i Europa, men priser kan variere efter lokal moms og skat

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>