Samsung er førende inden for holistisk sundhedsinnovation med Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro
Hjem LEVERANDØRSAMSUNG Samsung fører an i holistisk sundhedsinnovation med Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro

Samsung fører an i holistisk sundhedsinnovation med Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro

Af Redaktionen

Samsung præsenterede i dag Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro, der former sundheds- og wellness-vaner med intuitiv indsigt og avancerede og endnu mere kraftfulde funktioner.

Galaxy Watch5 forbedrer de funktioner, som forbrugerne stoler på hver dag, mens Galaxy Watch5 Pro – den nyeste tilføjelse til Galaxy Watch-serien – er Samsungs mest holdbare og funktionsrige ur til dato.

Disse nye enheder er et løfte til brugerne om, at deres mål og milepæle kan opfyldes, og Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro er der for at hjælpe dem.

“Vi er dedikeret til at give vores Galaxy Watch-fællesskab de værktøjer, data og ressourcer, der er nødvendige for ikke blot at give dem en bedre forståelse af deres generelle sundhed og velvære, men også for at hjælpe dem på deres rejse. Og med Samsungs banebrydende BioActive-sensor giver vi brugerne det hidtil mest komplette billede af deres sundhed,” siger Claus Holm som er IM director og landechef for Samsung i Danmark.

Banebrydende sensorteknologi til bedre at forstå dig

Med et voksende ønske om bedre at forstå og handle på individuelle sundhedsmål har Samsung sat sig for at levere dybdegående overvågning og praktiske data, der giver brugerne de oplysninger, de har brug for, til at hjælpe dem på deres sundheds- og wellness-rejse. Galaxy Watch5 er udstyret med Samsungs unikke BioActive-sensor, der driver den næste æra af digitale sundhedsdata. BioActive-sensoren, der først blev introduceret på Galaxy Watch4-serien, bruger en enkelt unik chip, der kombinerer tre kraftfulde sundhedssensorer – optisk hjerterytme, elektrisk hjertesignal og bioelektrisk impedansanalyse, som leverer omfattende aflæsninger, der omfatter hjerterytme, iltniveau i blodet og endda stressniveauer. Derudover kan brugerne få en dybere forståelse af deres hjertesundhed ved at overvåge blodtryk og EKG, når som helst og hvor som helst. Siden 2020 har Samsung udvidet disse funktioner til 63 markeder, herunder fem nye – Bolivia, Nicaragua, Réunion Island, Türkiye og Venezuela – for at sikre, at alle kan følge hjertesundheden bedre hver dag.

Samsung er førende inden for holistisk sundhedsinnovation med Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 ProMed et større overfladeareal og mere direkte kontakt med dit håndled registrerer Galaxy Watch5 sundhedsdata nu med endnu større nøjagtighed. Desuden fungerer den kraftfulde 3-i-1 BioActive-sensor i kombination med de andre sensorer i Galaxy Watch5-serien, herunder den nyligt introducerede temperatursensor, for at give brugerne en dybdegående forståelse af deres velvære. Temperatursensoren bruger infrarød teknologi til mere præcise aflæsninger, selv hvis temperaturen i dine omgivelser ændrer sig.

Holistisk sundhedsindsigt forbedrer din wellness-rejse

Galaxy Watch5 er designet til hverdagens sejre og tilbyder en end-to-end-oplevelse, der omfatter fitnessaktiviteter, hvile og restitution. Værktøjet til måling af kropssammensætning giver et komplet øjebliksbillede af brugerens generelle sundhed og giver dem en skræddersyet tilgang til at sætte mål, guide dem gennem personlig træning og følge deres fremskridt. Og når det er tid til at hvile, giver Galaxy Watch5-serien brugerne mulighed for at få data om restitution, herunder puls efter en intens træning og tilpassede anbefalinger om vandforbrug baseret på svedtab.

En god nats søvn er vigtig for velvære, og derfor hjælper vi brugerne med at få en bedre nattesøvn. Forstå søvnmønstre gennem Sleep Scores, der overvåger søvnstadier, sammen med snorkeregistrering og iltniveauer i blodet. Opnå bedre søvnvaner med Sleep Coaching, der giver et skræddersyet månedlangt guidet program. Gennem SmartThings integration indstiller Galaxy Watch5 automatisk tilsluttede lys, AC-enheder og tv’er til forudbestemte indstillinger, der giver et ideelt sovemiljø. Brugere kan desuden sove trygt og sikkert i vished om, at den forbedrede faldregistrering sikrer, at en nødkontakt bliver underrettet, hvis du eller din samlever snubler i hjemmet eller falder ud af sengen.

Du behøver ikke at bekymre dig om, at dit ur løber tør for strøm eller bliver beskadiget. Galaxy Watch5 har et 13 % større batteri og giver otte timers søvnsporing med kun otte minutters opladning, hvilket er 30 % hurtigere end Galaxy Watch4. Galaxy Watch5 er vores første smartwatch-skærm med en Sapphire Crystal-skærm, som giver et 60 % hårdere ydre lag. Du kan starte din yndlingssang på Spotify med blot din stemme ved hjælp af Google Assistant og snart kan du finde vej med Google Maps fra dit håndled uden en smartphone-forbindelse. Musik- og lydelskere vil sætte pris på opdateringer, der omfatter nye apps som SoundCloud og Deezer. Derudover giver One UI Watch4.5 en mere fyldig skriveoplevelse, en nemmere måde at foretage opkald på og et væld af nye tilgængelighedsfunktioner, der gør Galaxy Watch mere intuitivt.

Galaxy Watch5 Pro, flere funktioner og større holdbarhed til udendørs brug

Galaxy Watch5 Pro er skabt til dem, der elsker naturen, og er den nyeste tilføjelse til Galaxy Watch-porteføljen. Watch5 Pro er klar til alle udfordringer, lige fra vandreture til cykling og mere, takket være sine førsteklasses materialer. Den er udstyret med forbedret safirglas, der er endnu hårdere, så den bedre modstår slitage og et titaniumkabinet, der er fem gange mere holdbart og beskytter skærmen med et fremskudt design med en fremskudt ramme. Galaxy Watch5 Pro leveres også med et helt nyt D-Buckle Sport Band, der giver robust holdbarhed med en slank og ren pasform.

Galaxy Watch5 Pro er bygget stærkt og bygget til at holde, og har det største batteri i et Galaxy Watch. Det er 60 % større end Galaxy Watch4, hvilket er nøglen til at holde længere, mens du erobrer en ny løbe eller cykelrute. Udnyt GPX, der for første gang er tilgængelig på et Galaxy Watch. Tag ud på en vandretur, og optag den og del den med andre vandreelskere i Samsung Health-appen med Route Workout. Du kan også downloade vandre- og cykelruter, når du træner til dit næste løb eller ønsker at ændre din rutine. Når du vandrer eller cykler, kan du holde øjnene på stien og væk fra kortet med intuitive Turn-by-turn-vejledninger. Når du er klar til at tage hjem, kan Galaxy Watch5 Pro nemt føre dig derhen med Track back-funktionen, der fører dig tilbage ad den vej, du kom.

Priser og tilgængelighed

Galaxy Watch5 og Galaxy Watch5 Pro kan forudbestilles på udvalgte markeder fra den 10. august, og de vil være tilgængelige i detailhandlen fra den 26. august.

Galaxy Watch5 har et moderne og minimalistisk design og funktioner, der hjælper dig med at opnå mere hver dag. Det leveres med helt nye neutrale farveindstillinger. Den store 44 mm-variant fås i Graphite, Sapphire og Silver, og den lille 40 mm-variant kan fås i Graphite, Pink Gold og Silver, som har en Bora Purple-rem, der passer perfekt til Galaxy Z Flip4.

Galaxy Watch5 starter ved DKK 2299 for Bluetooth-versionen og DKK 2699 for 4G-versionen.

For eventyrlystne, der er på udkig efter holdbarhed, ydeevne og stil, er Galaxy Watch5 Pro det rette valg. Det vil være tilgængeligt i Black Titanium og Gray Titanium, med en 45 mm stor skærm. Prisen vil starte fra DKK 3499 for Bluetooth-versionen og DKK 3999 for 4G-versionen.

Design dit eget ur ved at vælge model, størrelse, farve på ur-kasse og rem i op til 1.032 unikke kombinationer i Galaxy Watch5 Bespoke Studio på Samsung.com. Med et større udvalg af remme og urskiver kan de blande og matche for at udtrykke deres personlige stil med det nye Sport Band eller dele deres støtte til målene for bæredygtig udvikling med Global Goals Band.

Forudbestilling

Når du forudbestiller Samsung Galaxy Buds2 Pro i kampagneperioden, får du en sort Wireless Charger Duo (værdi ca. DKK 649) med i købet.

Ved forudkøb af Samsung Galaxy Watch5 | Galaxy Watch5 Pro i kampagneperioden får du et par sorte Galaxy Buds Live (værdi ca. DKK 1.299) ved købet.

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>