Sådan sikrer du din virksomhed mod indbrud og tyveri

Driver du butik, lager, kontor eller anden form for erhverv?

Sådan sikrer du din virksomhed mod indbrud og tyveri 1Så er det en god idé at læse med her. Her kan du læse om, hvordan du med et rullegitter fra Alux kan sikre din virksomhed imod indbrud og tyveri.

Et rullegitter er en ideel løsning til for eksempel butikssikring, hvor man ønsker et godt gennemsyn ind i butikken og en perfekt integration ind til butiksmiljøet – uden at man går på kompromis med sikkerheden.

Hvad er et rullegitter?

Et rullegitter er den mest anvendte sikring af butikker og forretninger. Et rullegitter giver et indtryk af, at din butik er stærkt sikret.

Et Alux rullegitter udføres i stærkt aluminium og med forskellige maskeformer, som passer til netop din sikring. Rullegitteret fremføres med en indbygget elektrisk motor, som styres med en nøglekontakt. Dette gør, at rullegitteret let kan køres ned, når din virksomhed lukker. Dette er samtidig med til at forhindre adgang for uvedkommende.

Et rullegitter fra Alux sikrer din forretning

Når du vælger at sikre din forretning med et rullegitter fra Alux, er du sikker på at få topkvalitet til skarpe priser. Her bliver gitterløsningen udviklet, så den passer til netop din virksomheds behov. Du behøver derfor ikke at bekymre dig om, at prisen løber løbsk.

Udover rullegitter specialiserer servicevirksomheden Alux sig også i komplette løsninger indenfor solafskærmning, brandsikring og tyveri. Her er du og din virksomhed altid sikret den bedste service og et udvalg af sikkerhedsprodukter i den bedste kvalitet. Alle deres produkter er certificeret til de højeste europæiske standarder.