Studiebolig i København – Her tilbydes du en unik mulighed for investering i bolig
Hjem NYE PRODUKTER Studiebolig i København – Her tilbydes du en unik mulighed for investering i bolig

Studiebolig i København – Her tilbydes du en unik mulighed for investering i bolig

Af Redaktionen

Antallet af studerende i København er kun stigende, og derfor er der også en konstant efterspørgsel efter studieboliger, som gør det svært for tilflyttere at finde noget til en ordentlig pris.

Hos Investering og Studiebolig tilbyder de dog en unik mulighed for at gøre en god investering i en studiebolig i København, som er langt mere fleksibel end de traditionelle forældrekøb.
Få eller giv adgang til en eksklusiv studiebolig i København

Markedet for studieboliger i København er både stort, varieret og til tider svært at komme ind på. Der er nemlig rift om de bedste boliger, og derfor er der også mange forældre, der vælger at investere i boliger, som deres børn kan bo i. Hos Investering og Studiebolig tilbyder de dog et rigtig smart alternativ.

Investerer du i en studiebolig i København gennem dem, låser du dig nemlig ikke fast på en specifik bolig, da du i stedet for at investere i fast ejendom, investerer i aktier i Investing og Studiebolig. Det er dernæst det danske aktieselskab, der sørger for at investere i studieboliger i København – og faktisk også mange andre steder i landet – som du dernæst kan anvise børn, børnebørn eller venner af familien til.

Studiebolig i København – Her tilbydes du en unik mulighed for investering i boligEn investering i en aktie i Investering og Studiebolig er dermed en moderne alternativ til forældrekøb, der giver dig mulighed for at finde en studiebolig i København til dine kære, som lejes ud under ordnede forhold og til fornuftige priser. Prisen for en studiebolig i København kan nemlig nemt blive voldsomt dyr på grund af den store efterspørgsel, men hos Investering og Studiebolig ligger huslejen kun på omkring 4000 kr. i gennemsnit – inkl. el, vand, varme, internet og tøjvask. Du bliver således medejer af en række studieboliger i København og flere andre attraktive lokationer rundt omkring i landet, og de unge, du anviser til lejlighederne, betaler kun en overkommelig husleje i lejeperioden.

Investering og Studiebolig tilbyder en ny form for investering i bolig

På www.investeringogstudiebolig.dk præsenteres du dermed for en unik mulighed for at gøre en investering i bolig, der ikke begrænses til en specifik fast ejendom, men derimod giver enormt stor frihed. Det er desuden en langsigtet investering med et fornuftigt grundlag, da investeringen i en aktie i Investering og Studiebolig ikke blot er billigere end et forældrekøb, der forventes også et afkast på 6-7 %. Der er dermed en investering i bolig, der giver dig mulighed for at sikre gode boligforhold for dine børn, børnebørn eller måske endda venners børn, og der er også en mulighed for personlig gevinst.

Alle investeringer bærer dog en vis risiko, og du kan derfor med fordel søge professionel sparring i forhold til en investering af denne størrelse, inden du går videre med investeringen i bolig på denne måde. Eksperterne hos Investering og Studiebolig står naturligvis altid klar til at besvare dine spørgsmål og på andre måder hjælpe dig med at vurdere, om denne type investering i bolig eller studiebolig i København er det rigtige for dig. Du skal som udgangspunkt investere i aktier for 100.000 kr. norminelt, for at få én anvisningsret, og derfor er det vigtigt, at du er sikker på, at det er den rigtige beslutning for dig og din situation.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>