Se med live d. 9. november når vi afslører den nye Volvo EX90 i centrum af Stockholm
Hjem NYE PRODUKTER Se med live d. 9. november når vi afslører den nye Volvo EX90 i centrum af Stockholm

Se med live d. 9. november når vi afslører den nye Volvo EX90 i centrum af Stockholm

Af Redaktionen

Lanceringen markerer begyndelsen på en helt ny æra for Volvo Cars med en ny generation af fuldelektriske og softwaredefinerede biler.

Volvo EX90 er ikke bare en ny Volvo, men en markering af en helt ny generation af elbiler.

Volvo EX90 er visionen om en stor, sikker familie-SUV i en elektrisk tidsalder.

EX90 sætter helt nye standarder for sikkerhed

Den nye Volvo EX90 er et resultat af Volvo Cars’ knap 100 år lange arbejde med at udvikle innovative sikkerhedsteknologier, der kontinuerligt har sat nye standarder inden for bilsikkerhed. Volvo Cars introducerer med Volvo EX90 intelligente sikkerhedsteknologier, herunder et LiDAR-sikkerhedssystem og et Driver Understanding System, der er med til at understøtte Volvo Cars’ ambition om, at ingen skal komme alvorligt til skade i en ny Volvo.

I den nye Volvo EX90 spiller design, teknologi og sikkerhed sammen på et helt nyt niveau, der øger køreglæden og gør opladning til en fornøjelse. Den er ligeledes designet med Over-The-Air opdateringer, som gør det muligt for bilen at blive bedre og mere sikker over tid.

Se med live d. 9. november når vi afslører den nye Volvo EX90 i centrum af Stockholm

Volvo EX90 lanceres i Stockholm

Lanceringsevent med Volvos topledere og -eksperter

Det er Volvo Cars’ CEO Jim Rowan, der løfter sløret for den nye elbil. Han akkompagneres af andre Volvo-topledere og -eksperter, der vil give dig et indblik i alle de sikkerhedsteknologiske og designmæssige højdepunkter, som Volvo EX90 består af.

Du kan se afsløringen af den nye Volvo EX90 på livestreaming d. 9. november kl. 15.00 her: https://volvoex90event.volvocars.com/

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>