Spar tid på arbejdet med et tidsregistreringssystem
Hjem NYE PRODUKTERCOMPUTERE Du kan spar tid på arbejdet med et tidsregistreringssystem

Du kan spar tid på arbejdet med et tidsregistreringssystem

Af Redaktionen

Når man er erhvervsdrivende, er man klar over, at implementeringen af smarte, brugervenlige og tidseffektive systemer er alfa og omega for en bæredygtig hverdag.

I skal som virksomhed altid have rum til at bruge jeres tid på det, som I er bedst til, og derfor er tidsbesparende systemer et uundværligt gode.

Man vil med andre ord gerne undgå at bruge unødige mængder tid på administrationsopgaver som fx medarbejderes timeregistrering – dette skal gerne være en simple og automatiseret proces, der giver overskud i jeres dagligdag og efterlader jeres medarbejdere med en vished om, at der er en sikker proces, hvad angår deres arbejdstimer. Der er i dag mange gode muligheder, hvad angår systemer, der tillader en nem overskuelig timeregistrering, og dem gør I klogt i at gå på opdagelse i.

Stempelure og systemer til tidsregistrering

Hvis I arbejder i et erhverv, hvor der ikke er garanti for et fast ansat timer, der blot kan skrives på timesedlen hver måned, så er et tidsregistreringssystem en rigtig god investering. Disse systemer gør det nemt for jeres medarbejdere at tidsregistrere komme- og gåtider, og så kan de tilgås via smartphones, tablets og SMS, så man altid kan få indsigt i registreringerne.

Spar tid på arbejdet med et tidsregistreringssystemSystemer til tidsregistrering er i dag så smarte, at man ved langt de fleste systemer kan skræddersy dem efter virksomhedens løntillæg, overenskomster, fraværstyper og lignende, så man får et unikt system, hvor der altid er en løsning, der matcher jeres arbejdsgange. De nyeste systemer inden for tidsregistrering gør det også muligt helt at skille jer af med det administrative arbejde, fordi man i stedet kan klare det hele direkte fra sit tidsregistreringssystem – både feriepenge, lønsedler, fakturer og lignende.

Hvis I ønsker en mere simple løsning til tidsregistrering, kan man også vælge stempelure, der er et nemt og overskueligt system, der gør det let at lave korrekte lønsedler.

Spar penge på administration og øg medarbejdertrivsel

Et tidsregistreringssystem øger garantien for, at jeres medarbejdere får en korrekt løn for deres aktuelle arbejdstid. Der er lavere risici for tilfældigheder og andet, der leder til upræcise kalkulationer, der kræver ekstra arbejde at rette op på. Et tidsregistreringssystem kan altså erstatte udgifterne til en klassisk lønafdeling og automatisere en af de vigtigste processer i jeres virksomheder – til jeres og jeres medarbejderes klare fordel.

 

Relaterede artikler

Vi bruger cookies og andre identifikatorer for at forbedre din oplevelse. Dette giver os mulighed for at sikre din adgang, analysere dit besøg på vores hjemmeside. Det hjælper os med at tilbyde dig personlig indhold og nem adgang til nyttige oplysninger. Klik på "Jeg accepterer" for at acceptere vores brug af cookies og andre identifikatorer eller klik på "Flere oplysninger" for at justere dine valg. jeg godkender Flere oplysninger >>